Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie macie do czego konia walić, że tak go nękacie z tym zdjęciem ? Jak jacyś psycho fani celebrytów...

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 713,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Jedyne lustro jakie mam to małe lusterko w łazience. nie ma mi kto trzymac aparatu na zewnątrz, a w domu nie będe się ubierał we wszystko, jak idiota.

Poza tym dzis przyszedł mi wzmak do basu i nie ma mnie dla świata do odwołania.

Opublikowano

przypomina mi sie akcja ze specyfikacja sutqa

Opublikowano

TRZEWIKI SIARA (pipi)AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

1. biały kolor

2. drogie

3. są dla murzynów

4.tusk to złodziej na usługach mafii żydowskiej

5. po co ci one

Opublikowano
  W dniu 30.11.2013 o 08:32, hegemon napisał(a):

Jak jest z jakością u Wojasa? Nie chciałbym kupować butów na jedną zimę. A wpadły mi w oko takie:

main_img_11579.png

Podobaja mi sie, chyba je wezme, bo niczego nie moge znalezc na zime a juz polowa grudnia
Opublikowano
  W dniu 15.12.2013 o 13:15, wet_willy napisał(a):

Cholera jasna chce je kupic ale nie chce wydawac 135 funtow za pare bialych butow ... Dajcie z 5 powodow dla ktorych nie powinienem ich kupowac ><

http://www.retro11gammabluejordans.com/wp-content/uploads/2013/10/air-jordan-5-laney-11.jpg

1-5. Gąski nie będą zachwycone.

brr.

Opublikowano

Są lepsze kolorystyki piąteczek, Ukyo.

Opublikowano
  W dniu 15.12.2013 o 13:15, wet_willy napisał(a):

Cholera jasna chce je kupic ale nie chce wydawac 135 funtow za pare bialych butow ... Dajcie z 5 powodow dla ktorych nie powinienem ich kupowac ><

http://www.retro11gammabluejordans.com/wp-content/uploads/2013/10/air-jordan-5-laney-11.jpg

ja widzę tylko jeden pozytyw... dobrze będzie się w nich w kosza grało

Opublikowano

Ja bym ich nie brał tylko dlatego, że są białe. Niestety nie umiem utrzymać jasnych butów w czystości :(

Opublikowano

Szukalem  butow na zime i w koncu znalazlem...oblecialem chyba 7 sklepow i wybor padl na quechua inuit 500 :turned:

big_800PX_mediacom_722629606.jpg

Opublikowano
  W dniu 15.12.2013 o 13:41, Guernica napisał(a):

W dniu 30.11.2013 o 08:32, hegemon napisał(a):

Jak jest z jakością u Wojasa? Nie chciałbym kupować butów na jedną zimę. A wpadły mi w oko takie:

main_img_11579.png

Podobaja mi sie, chyba je wezme, bo niczego nie moge znalezc na zime a juz polowa grudnia

W calym pomorskim nie ma tych ani tego drugiego wariantu kolorystycznego, babka mnie do Wrocławia wysyłała bo tam w jednym sklepie je maja. Jakis hit sprzedazowy tego roku w wojasie.

Wzialem takie bo juz mi sie chodzic nie chcialo po sklepach

26432-94951-product_original-hd-heavy-du

Opublikowano

Całkiem nieźle te buty z Wojasa się prezentują. Proste, a zarazem nic im nie brakuje.

Opublikowano

czarne lepsze ;/

Pokaż ukrytą zawartość

sam sie nad nimi zastanawiam, ale wolalbym je najpierw przymierzyc, bo nigdy nie nosilem butow za kostke (oprocz traperow) i nie wiem czy bede sie w nich dobrze czul.

Opublikowano

te nike powyzej mozna kupic gdzies stacjonarnie w sklepie w polsce czy tylko online? tez mnie interesują czarne ale wolałbym przymierzyc  prze zakupem

Opublikowano
  W dniu 16.12.2013 o 22:26, PRQc napisał(a):

te nike powyzej mozna kupic gdzies stacjonarnie w sklepie w polsce czy tylko online? tez mnie interesują czarne ale wolałbym przymierzyc  prze zakupem

http://www.ataf.pl/

oni powinni miec, maja swoj sklep w Radomiu.