Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widziałem dziś na ulicy u typka za(pipi)iste buty (chyba adidasa) czarne midy z białą niezbyt dużą łyżwą i białymi paskami po bokach

brzmi zwyczajnie, ale wyglądało zaje.biscie

zarzuccie modelami to moze cos znajde

Opublikowano (edytowane)

Biała łyżwa i białe paski? :o

To może ADIKE.

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

tyle, że miałeś tam te białe sznurowadła które wyglądają imo chu.jowo i coś mi się nie zgadzało bo buty ,które widziałem były optycznie mniejsze

przez czarne sznurówki właśnie :)

Gość _Milan_
Opublikowano

takie buciki na wiosne se dzis wyhaczylem w sizerze, spisalem index i bede cybulil na kupno w necie:

obuwie,lifestyle,puma-grimme-lo-driver-s

obuwie,lifestyle,puma-grimme-lo-driver-s

te kosci moglyby sie spodobac siarze.

Dosyc mrok.

Opublikowano (edytowane)

Kur.wa, te kości są za mocne.

Edytowane przez Rozi
Opublikowano (edytowane)

Na zimę jakieś buty chcę sobie kupić, miał ktoś Adidas Uptown? Byłem w galerii ostatnio, z daleka nawet ładnie wyglądają, ale jak wziąłem do rąk to po bokach są cienkie jakby na lato miały być :confused: Plus mają dziurki przez które zapewne topniejący śnieg się wlewa. Poza tym dziwi mnie, że w zimowych butach podeszwy nie są przyszyte tylko sklejone, to też dla mnie minus.

pol_pm_Sportowe-Buty-Zimowe-Adidas-Uptow

Jeszcze mi się w oczy rzuciły Adidas Winterscape, wyglądają słabiej, ale sprawiają wrażenie solidniejszych i cieplejszych, niestety też są klejone.

img_1.jpg

Albo doradźcie coś innego.

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

Plus mają dziurki przez które zapewne topniejący śnieg się wlewa. 

XDDD

Opublikowano

5469_3.jpg

Mega wygodne, a do tego wytrzymałe. Po pół roku Trampki HD przetarły mi się w pięcie, Reeboki popękały w zgięciach, a te Umbrosy trzymają się idealnie. Lepiej wyglądają w realu niż na zdjęciach.

umbro-milton.jpg