Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dotknę, a nawet je kupię!

Krupek, wiem które to, ale mi się ich model nie podoba.

Opublikowano

No wiadomo, kwestia gustu. Też bym raczej nie kupił takich do maszerowania na co dzień, ale np. AJ III lub IV to bym nie pogardził... gdyby nie ta cena.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Szmal jak szmal, ale te star warsowe limitki trudno znaleźć gdziekolwiek. 

e: te akurat są na ibeju. 300-400 baksów plus sziping. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

No szału nie ma, ale spodobały mi się ;) Celuję ostatnio w tego typu Adidasy i przy szperaniu w necie znalazłem HanSolo77, raczej jako ciekawostka. I tak pewnie kupię Gazelle.

Opublikowano (edytowane)

Obczaj Adidas ZX 500 albo ZX 750. Podobne do tych hana solo, ale nie zbiera się od nich na rzygańsko. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Gdzie napisalem, ze sie nimi jaram i ze je kupuje? Wkleilem, bo imo ciekawy model. I faktycznie, spodobaly mi sie ostatnio buty, w ktorych lubuja sie casuale. Reszta ich ubioru (polowki, kurtałki etc) do mnie nie przemawiają.

Opublikowano

Zbyt oczojebny ten róż

Trochę może tak, ale fajny meczing byłby z czarną koszulką z różowymi akcentami. 

Specyficzne te buty, ale nie mogę nic lepszego znaleźć w tym kraju :(

Opublikowano

Mentalność kuca widzę, że nadała pozostała w maćku.