Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No szkoda, że nie mam o 4 numery mniejszego, bo bym miał buty z dziecięcego za pół ceny

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 712,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

No co jest forumki? Ja chodzę boso i tylko czekam na to czy mogę brać czy nie, a tu tylko spusty na moje małe stópki od Milana

Opublikowano

Skorzane buty na lato?

Opublikowano

ok, kupiłem inne bo akurat byłem u losockiego

całe szare

Opublikowano

Znacie może jakąś fajną stronkę/bloga o butach z naciskiem na buty sportowe? Albo bloga ogólnie traktującego o modzie ulicznej?

Edit: Dla mężczyzn ofkoz.

Edytowane przez Hrubaz

Opublikowano

baohaus-nike-sb-dunk-high-02.jpg

<3

Opublikowano

Z recyklingu. Props!

Opublikowano

Upier.dolą się pięknie zaraz.

Opublikowano

spadnie deszcz to zostanie sama gumowa podeszwa i sznurówki 

Opublikowano

Ale te pierwsze to do biegania, nie? Nie będziesz w nich chodził, prawda?

Opublikowano

To dobrze. Pytam, bo nastała dziwna moda, że swaggry noszą buty do biegania to wąskich spodni i koszule do tego.

Opublikowano

Pewnie chodzi ci o roshe runy co nie?

Nike-Roshe-Run-Gamma-01.jpg

Opublikowano

Bo one nie są do biegania tylko dla swagu.