Opublikowano 6 maja 201410 l Chyba w pseudo sztruksach .Ktoś z was widział prawdziwy sztruks ,chodził w tym ?Mega niewygodne gónwo i chój się nieźle w tym parzy... Edytowane 6 maja 201410 l przez Darude
Opublikowano 6 maja 201410 l prawdziwi mężczyźni chodzą w tym: do tego bluzy i czapki Nike i buty adidasa. Do tego na szyję i każda gąska szuka mopa. Edytowane 6 maja 201410 l przez waldusthecyc
Opublikowano 6 maja 201410 l Byłem dziś punkcie ksero i typ miał taki łańcuch. Trochę mi się go szkoda zrobiło, nie powiem.
Opublikowano 8 maja 201410 l Chciałbym kupić wygodne buty. Nike Air Max wyglądają zabawnie, więc pewnie są wygodne, ale czy dobre? Czym różnią się te zwykłe od "dziewięćdziesiątek"? Tyle pieniędzy... Nie rozwalą się po tygodniu? W życiu nie wydałem na buty więcej niż 99 zł. Najlepiej, żeby były czarne i skórzane. Latem da radę w tym chodzić? Płacę - żądam, do cholery. Są w ogóle sklepy z takimi papciami, czy trzeba z Internetu sprowadzać? A może coś innego? Najlepiej niezbyt kolorowego.
Opublikowano 8 maja 201410 l Jakie śmieszne adidaski. Na pewno wygodne, ale niestety nie nazywam się Steve Jobs.
Opublikowano 8 maja 201410 l Hej, doradzicie, jakie obuwie na co dzien kupic tak do 2 stowek, zeby byly wygodne i oddychaly? (mam problem z potliwoscia stop )
Opublikowano 8 maja 201410 l Jeśli chodzi o NB to 574 Tej, a te NB to nie są buty do biegania? Nie będą mnie bić za to, że je noszę, ale nie stać mnie na produkty z "i" w nazwie? Do tego sklepu mógłbym kuknąć i zobaczyć jak leżą. Np. ten model.
Opublikowano 8 maja 201410 l Jak nie jestes strasznie stary to nos sobie new balance i/lub conversy , uniwersalne obuwie wysokiej jakosci ktore starczy na lata.
Opublikowano 8 maja 201410 l NB to raczej street wear a nie do biegania, ale do biegania też mają modele.
Opublikowano 8 maja 201410 l Grzesiu, a w sprawie różnicy zwykłe, a 90 to zależy, które uważasz za zwykłe.
Opublikowano 8 maja 201410 l Zwykłe, czyli bez "dziewięćdziesiątki" w nazwie... o ile robi to jakąś różnicę. Nie interesuję się modą. Odzież oraz buty chronią mnie przed zimnem, a gdy znajduję się w miejscu publicznym - przed aresztem.
Opublikowano 8 maja 201410 l Z Air Maxami to jest tak, że (tak w skrócie) co roku wychodzi nowy model i air max 90 to nic innego jak model z 1990 roku. Obok nich najpopularniejsze są AM1 z 1987, pierwszy model jaki wyszedł. IMO nie różnią się pod względem wygody, więc trzeba kierować się tylko tym, który design bardziej Ci się podoba + może to, że 1 są wytrzymalsze niż 90, w których notorycznie ponoć pękają podeszwy. Ja mam takie 1: I bardzo je sobie chwalę - polecam. Poza tym, jak dla mnie warto się zainteresować jeszcze Nike AF1 - to w sumie chyba mój ulubiony model. Buty czołgi, a przy tym bardzo wygodne. O takie mam w tej chwili, chociaż akurat jasnego zamszu nie polecam Do tego obczaj sobie jeszcze, modne teraz, Jordany, ale to już wyższa półka cenowa. O, w tych zrobiłem 2 remonty i nadal wyglądają nieźle
Opublikowano 8 maja 201410 l U góry 1, na dole 90.AM1 mi nie podchodzą, AM90 miałem jedną parę i przymierzam się do kupna kolejnej takiej samej: Moim zdaniem najfajniejsza kolorystyka, super się na nodze prezentują, bardzo wygodne, niestety po 2 latach intensywnego użytkowania odmówiły posługi za sprawą pękniętej podeszwy. Air Force 1 mid to mój drugi typ, z pierwszą moją parą rozstałem się niedawno po 8 latach. Przygarnąłbym chętnie jeszcze jedne, w takiej samej kolorystyce jak air maxy:
Opublikowano 8 maja 201410 l AirMaxy są bardzo wygodne, niestety nie wszystkim się podobają. Ale podeszwa gruba, stoi się w nich pewnie w tramwaju nie muszę się łapać rurek, bo stoję pewnie jak w betonowych bucikach.