Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Be_
Opublikowano

Nie kupuj airmaxów grze(pipi), sama gimbaza w tym smiga. Tylko NB.

Gość _Be_
Opublikowano (edytowane)

no ale są brzydkie :( a new balance nie

Edytowane przez _Be_
Gość _Be_
Opublikowano

Lucek, no wiadomka, że zależy od modelu. Ale generalnie dla mnie Airmaxy są brzydkie i już, a niektóre NB są bardzo ładne.

Opublikowano

Przejęzyczyłeś się, pewnie chodziło Ci o te siwe AF1, które są piękne :D

Ja uwielbiam AF1 i te siwe były piękne, ale są z jasnego zamszu, a ja nie umiem utrzymać takich butów w czystości, więc moje wyglądają w tej chwili lekko chvjowo :D No ale mam nauczkę żeby więcej nie kupować jasnych butów.

Opublikowano

No na jesień oczywiście. Kupiłem dziś w Nike w Futura Park bo była wyprzedaż -30% na buty - z 300 zrobiło się 210 wiec żal było nie wziąć. Tym bardziej ze, tak jak pisałem wcześniej, uwielbiam AF1 :)

Opublikowano

Spoko, od pewnego czasu moje ulubione buty. Idealne na lato i wygodne jak skuhwysyn. 

Opublikowano

No też mierzyłem właśnie i mimo, że wyglądają co najmniej dziwacznie to są strasznie wygodne i zapewne przewiewne. Nie mieli mojego rozmiaru, ale poszukam jeszcze do lata.

Opublikowano

Na nodze, z wąskimi (nie mylić z rurkami) spodniami albo krótkimi spodenkami już nie wyglądają dziwacznie. 

Opublikowano

Mi się nie podobały, ale ostatnimi czasy zmieniłem zdanie, do krótkich spodenek fajne. Do długich spodni bym nie założył, bo do żadnych nie pasują.