Opublikowano 12 maja 201410 l A takie hilfigery? Mój kumpel sobie kupił. Troche przypominają obuwie z zerówki, brakuje jeszcze worka z inicjałami i klasa HEH
Opublikowano 14 maja 201410 l Kupiłem ostatnio newbalance i pierwszy raz mam tak ze mi sie stopa poci w butach. Tak zaczely (pipi)ac ze chyba je wywale, buty nie stopy ;/ Edytowane 14 maja 201410 l przez Guernica
Opublikowano 15 maja 201410 l kupiłem identyczne ostatnio za 39zł tylko bez znaczka vans ;/ To juz lepiej (pipi)a bylo kupic sam znaczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111!!!!! bo ze znaczkiem som 10/10 a bez 1/10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano 21 maja 201410 l Crocksy to te "klapki" co sie kupuje jak nie ma sie ochoty miec juz zadnego kontaktu z swiatem zewnetrznym, znajomymi i stracilo sie chec do zycia ?
Opublikowano 23 maja 201410 l Dla metali na pewno spoko nawet paznokci u nog nie musza na plaze obcinac