Opublikowano 19 czerwca 201410 l Szperam tak po tych sklepach wszystkich i nie wiem co kupić, aż tu nagle wpadł mi do głowy super pomysł. Chcę Cortezy. Np. takie. ALE KURWA NIE MA ROZMIARÓW NIGDZIE HGFIDGDFIGFDHIABGASFAERRRR
Opublikowano 19 czerwca 201410 l W dniu 19.06.2014 o 15:43, czort napisał(a): Odj.ebaj się od psa Bullteriery to najkochańsze psiaki na świecie i pełne ADHD, ale...no są brzydale.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Dzieci na całym świecie nie mają, co jeść, W Brazylii ludzie mają biedę przez mistrzostwa, a Ty sobie ciągle buty kupujesz...
Opublikowano 19 czerwca 201410 l ohydne, rozi tak przegladam ataf i w oko wpadly mi te s(pipi)ole btw. bralbym te zx 750, ktore wklejalem ostatnio, ale nigdzie ich nie moge znalezc w tej wersji kolorystycznej w polandii ;/ btw2. sa jeszcze jakies godne uwagi sklepy oprocz chmielna20, eastend, czy ataf?
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Jak możecie nie szanować klasycznego buta, jakim jest Nike Cortez? Nie wiem.@Qvstra worldbox.pl, runcolors.pl Edytowane 19 czerwca 201410 l przez Rozi
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Wszystkie te sklepy są chvja warte dla ludzi z duża stopą, bo raz, że mają mały wybór to jeszcze nie można filtrować opcji szukaj według rozmiaru. Jedynie 1but.pl i but1.pl to mają.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l http://www.runcolors.pl/pl/products/adidas Jesteś pewien tego sortowania? Mają 'mały' wybór, bo do tych sklepów trafiają buty zazwyczaj rzadko dostępne, w limitowanych edycjach.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l A w tym sklepie jeszcze jakiś czas temu nie było, dobrze wiedzieć. No ja zazwyczaj na Allegro buty kupuję, od jakiegoś czasu można tam szukać po rozmiarze buta w cm, więc jest to wygodne ze względu na różne rozmiarówki zależne od firm.
Opublikowano 20 czerwca 201410 l W dniu 19.06.2014 o 16:02, Qvstra napisał(a): ohydne, rozi tak przegladam ataf i w oko wpadly mi te s(pipi)ole btw. bralbym te zx 750, ktore wklejalem ostatnio, ale nigdzie ich nie moge znalezc w tej wersji kolorystycznej w polandii ;/ btw2. sa jeszcze jakies godne uwagi sklepy oprocz chmielna20, eastend, czy ataf? Co to za model?
Opublikowano 20 czerwca 201410 l Pięć, których używam. Nie niszczę butów, więc mi się tego nazbierało trochę.