Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę te nożyczki. Mam w Polsce sporo nieużywanych szmat. Poodkrajam rękawy, nogawki i będę puszczał za tysiąc polskich nowych złotych. <papla mocno cebulowo>

Zwykle nożyczki, tylko Paco Rabanne musi się na nie spuścić, a Roy Raymond później oblizać.

Opublikowano

No dokladnie, bo od dziecka bylismy sasiadami do 12-go roku zycia. Kontakt utrzymujemy. Ona studiowala w Collage of Art w Edynburgu i wygrywala sporo konkursow projektanckich. Teraz ma swoj butik i swoja marke. 

Nie sklep, a butik - tak sie na to mowi Siara.

Opublikowano

To jak chodziłem do sklepu kupić ciuchy to tak naprawdę chodziłem do butiku !? Całe życie w kłamstwie.

Nie, ty chodziłeś do sklepu. Biedaku yebany!

• Plusik 6
Opublikowano

air-jordan-3lab5-black-grey-metallic-1.j

szkoda, ze po 1 kosztuja 1k za pare (co jest juz przesada), a po drugie ciezko je gdziekolwiek w polsce dostac. ataf mial wczoraj kilka par, ale rozeszly sie blyskawicznie ;/

• Plusik 2
Opublikowano

Lebrony 11 sa spoko, ale tylko do grania. Nie wyobrazam sobie w nich chodzic na codzien.

do tych jordanow mozna jeszcze dobrac cos, zeby nie wygladac jak clown.

Opublikowano

do tych jordanow mozna jeszcze dobrac cos, zeby nie wygladac jak clown.

Niestety nie da się

Opublikowano

Mam czerwone SuperFly2 Jordany, mega wygodne, ale przestaly mi sie podobac. To nie jest to. Zatem rozumiem o co wam chodzi :)

Jordan Superfly 2 to najtypowsse buty do grania, kompletnie pasują do żadnego ubioru. Naprawdę, nie potrafisz się ubrać z gustem.

Opublikowano

Można mówić o gustach, ale nie w tym przypadku. Do codzienneg ubioru tylko Jordan Retro lub dedykowane poza boisko.

Jordan_Superfly2_GROUP_v2_21182.jpg

Serio ktoś jeszcze uważa, że do buty nadają się do czegokolwiek innego niżdo grania?

• Plusik 1
Opublikowano

krupek ma racje, chodzenie po ulicy w tym modelu to dla mnie to samo co chodzenie na codzien w butach do halowki.

z jordanow na codzien ja zalozylbym od jedynek do piatek wlacznie. 6 i 7 zalezy jeszcze od kolorystyki, ale to juz raczej buty na polke/boisko, a reszta jordanow mi sie nie podoba.