Opublikowano 25 listopada 201410 l Ogólnie do sporadycznego chodzenia na wiosnę jakoś. Jeszcze się zastanawiam nad tymi adidasami: Albo ten vansy:
Opublikowano 25 listopada 201410 l Lipa. Chyba, ze do kosza jak grasz. Ale nawet jak grasz to i tak lipa te co dales. Idac tym sladem to koszulke mozesz nosic tylko do kosciola.
Opublikowano 26 listopada 201410 l Jeśli miałbym teraz kupować buty na zimę, to wybór byłby dla mnie prosty.
Opublikowano 27 listopada 201410 l Jeśli miałbym teraz kupować buty na zimę, to wybór byłby dla mnie prosty. A miałeś to na nodze? Strasznie dziwnie i niewygodnie się w nich chodzi. Czułem się trochę jak w takich szpitalnych drewniakach z lat 90.
Opublikowano 27 listopada 201410 l Nie miałem ich na nogach, ale miałem już kilka par żółtków typu HD, Nike, a ostatnio Caterpillar. Są to sztywne buty, ale na śnieg i zimę bardzo dobrze mi się sprawdzają.
Opublikowano 9 grudnia 201410 l Ogólnie do sporadycznego chodzenia na wiosnę jakoś. Jeszcze się zastanawiam nad tymi adidasami: Albo ten vansy: Co to za model tych pierwszych z góry ?
Opublikowano 9 grudnia 201410 l Zauważyłem kilka postów na temat twoich zakupowych wyborów. Mama płakała jak powiedziałeś o swojej orientacji?
Opublikowano 10 grudnia 201410 l Zauważyłem kilka postów na temat twoich zakupowych wyborów. Mama płakała jak powiedziałeś o swojej orientacji? Wypraszam sobie, zaden gej nie ubralby takiego gowna. Potwierdzone info.
Opublikowano 12 grudnia 201410 l choruje na nie od jakiegos czasu Edytowane 12 grudnia 201410 l przez Qvstra