Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to są pierdolone Airmaxy 1 MIDY? Masz rozum i godność człowieka? Pytam: czy masz rozum i godność człowieka?

Opublikowano

Airmaxy Mid, to jest największa spierdolina wynaleziona w świecie butów, tyle z mojej strony, kupuj.

Opublikowano

Ja bym przyjebal logo Givenchy, dolozyl dwa zera i Zierom tez by sie na nie rzucil.

Opublikowano

Rzekł gość, który na tej samej stronie wrzucił takiego posta:

flystepper_2k3_anthracite_black_draussen

Bardzo mi się podobają te kosmiczne buty.

Te "kosmiczne buty" dużo lepsze do Air Max Mid. Air Max Mid to kompletne nieporozumienie. 

Opublikowano

Hehe no dobra, zle zadalem pytanie. Mozna bez strachu wyjsc w takich butach?

nie

Można, bo dzięki nim na pewno nie zarucha = nie dostanie bana.

Opublikowano

No dalem sie kiedys na nie namowic. 3 lata temu jechalem w gory zima i faktycznie dawaly rade. Teraz jade na kilka dni do PL i nie chce zostac juz na lotniksu ukrzyzowany, ale z drugiej strony jak jeszcze sniegu wiecej nwali, to bede mial to gdzies i tak je zaloze. Choc do dzis nie wiem czemu je kupilem, bo nigdy mi sie jakos nie podobaly szczegolnie. No ale tak to pewnie jest jak sie mysli glowka a nie glowa ;)

Opublikowano

Loko wyjechał na kilka lat do UK i myśli, że my tutaj na niedźwiedziach polarnych jezdzimy :obama:

Opublikowano (edytowane)

Hehe śmiechłem grubo.

Matka do mnie synek wez cieple buty bo zima. Gadam z kumplem i mowi ile to sniegu naje.balo. Na fejsie posty w stylu zimo wypie.erdalaj. Czuje sie confused. Zreszta penis wam w ejnusy, jade w adikach ale jak dostane jakies ku.rwa hipotermi albo mi stopy odpadna, to zapewniam ze dopne by odpowiednie sluzby sie dowiedzialy czyja to wina //ryjretardazszotgunem

Edytowane przez El Loco Chocko