Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdaje sobie z tego sprawe, ze bede mogl w nich chodzic tylko latem ew do galerii, no ale strasznie mi sie podobaja a sa na pewno mniej popularne niz biale AF1. poza tym kocham jordany 1

btw ty nie masz czasem bialych jedynek playoff 93? 

Opublikowano

Ja mam Son of Force białe i chodzę w nich prawie na co dzień. Teraz też, bo śniegu nie ma i powiem szczerze, że jak miałem białe AF1 tak po roku łażenia podeszwa mi pożółkła i wyglądało to ujowo, a buty co jakiś czas starannie czyszczę. Z SoF tego problemu nie widzę, a też już jakiś czas je mam, więc także polecam ten model: 

men_nike_son_of_force_mid_616281-102.jpg

Opublikowano

zdaje sobie z tego sprawe, ze bede mogl w nich chodzic tylko latem ew do galerii, no ale strasznie mi sie podobaja a sa na pewno mniej popularne niz biale AF1. poza tym kocham jordany 1

btw ty nie masz czasem bialych jedynek playoff 93? 

Mam ale chodze w nich tylko do kosciola nawet na manieczki ich nie zakladam zeby jakas (pipi)a mi ich nie ubrudzila, Przed ubraniem sprawdzam pogode na 3 dni do przodu @_@

Opublikowano

Polećcie Panowie jakieś fajne buty od Nike/Adidas/NB/Puma/Reebok. Sportowo-casualowe, nie typowo do biegania (żeby nie były głównie z cienkiej siateczki). Co tam teraz jest na czasie, a w czym jeszcze nie chodzi za dużo gimbazy. 

Opublikowano

8874384392222.jpg

biała wersja bardzo oldschool, ale upier.doli się szybko 

Opublikowano

Trochę zboczę z tematu: dobre są buty z H&Mu? Są w miarę eleganckie i zakładałbym je na poważniejsze wyjścia, więc raczej nie miałyby okazji się zniszczyć. Ale czy są wygodne i czy nie są totalnym badziewiem? Ma ktoś jakieś doświadczenia?

Opublikowano (edytowane)

co wy ku.rwa gadacie zaje.biste są te klassiki

whitere2.jpg

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)

Ale, ku rwa je bana, mam już takie lepsiejsze, a chcę mieć ładne buty, ale takie typowo na rozj ebanie jakby jakaś uroczystość przekształciła się w grubą banieczkę. 

EDIT: A klasiki od Bartezoo dobre.

Edytowane przez Harbuz
Opublikowano (edytowane)

biale bardzo spoko, czarne mocno srednie

dzisiaj pojechalem po te biale jedynki co wklejalem niedawno. boze, na zywo sa piekniejsze niz na zdjeciach  <3

Edytowane przez Qvstra