Opublikowano 14 lutego 201510 l Tu macie na nodze na filmiku. Khaled juz ma. https://www.facebook.com/officialdjkhaled?fref=nf
Opublikowano 14 lutego 201510 l A nieee, no to zwracamy honor. Na nodze Khaleda wyglądają iście cudownie!
Opublikowano 15 lutego 201510 l A niby dlaczego? Bo jego smianie sie z mojej pary jest inne niz moje z niego? I jeszcze ciska, bo zacytowalem jego zdjecie butow Comedy Gold
Opublikowano 15 lutego 201510 l Ale serio, te adidasy są tak chvjowe, ze ja nie wiem co ten kanye sobie myślał. Bo co w adidasie myśleli to wiem - ze ludzie i tak to govno kupią, no bo kanye.
Opublikowano 15 lutego 201510 l Tu macie na nodze na filmiku. Khaled juz ma. https://www.facebook.com/officialdjkhaled?fref=nf DIDZEJ KHALED i ten podpis pod spodem ARTYSTA xd boże dzerome wydupcaj
Opublikowano 15 lutego 201510 l Chopaki gdzie kupię całkowicie czarne sneakersy bez żadnych pierdół i udziwnień? Coś w stylu jak te pumy, tylko bez znaczka:
Opublikowano 15 lutego 201510 l Spoko, ale bardziej szukam czegoś w stylu tych wrzuconych przeze mnie.
Opublikowano 15 lutego 201510 l Nie kojarzę modelu, ale adidas chyba ma w podobnej bryle całe czarne. Ew. spraw sobie te pumy i jakiś mazak/farbę do skór czy tam z czego są te buty i to zmaż.
Opublikowano 15 lutego 201510 l A niby dlaczego? Bo jego smianie sie z mojej pary jest inne niz moje z niego? I jeszcze ciska, bo zacytowalem jego zdjecie butow Comedy Gold comedy gold to było jak cie stary z twoją starą montowali, wykoorwiaj pajacu
Opublikowano 15 lutego 201510 l Oj jak syczy i ciska jadem cebulaczek jeden. Lepsze te Adasie niz model od Nike imo. Zdania sa podzielone, ale ile ludzi tyle opinii. EDIT: Tommo, bo to jest producent muzyczny i to bardzo dobry. Zatem artysta. Edytowane 15 lutego 201510 l przez Jerome
Opublikowano 15 lutego 201510 l Chopaki gdzie kupię całkowicie czarne sneakersy bez żadnych pierdół i udziwnień? Coś w stylu jak te pumy, tylko bez znaczka: Sam szukałem prawie rok temu takich maksymalnie schludnych czarnych butów, ale chciałem na niskiej podeszwie i cudem znalazłem Adidas Nizza Remodel black. Na żywo presentują się świetnie. Dla mnie są idealne, dresiarskie paski praktycznie nie widoczne. Swietnie pasują do mniej lub bardziej zwężanych spodni. Leciutkie, wygodne. Problemem jest dostępność, bo to nie jest świeży model. Przeciwieństwo Nike Dunk itp syfu dla gimbazy wypełniającego ten temat i ulice. Edytowane 15 lutego 201510 l przez Pure Bladestone
Opublikowano 15 lutego 201510 l W dajśmanie czy innym ccc na pewno są, tam masa takich koszmarków leży.
Opublikowano 15 lutego 201510 l Paskudne te pumy i adasie. Kojarzą się z typowym sebixem z techników, co wyhaczył je na promocji w deishmanie. IMO te vansy od qvstry wyglądają bardzo sponczo.
Opublikowano 15 lutego 201510 l Chopaki ja szukam takich butków, żeby mieć coś luźnego, ale równocześnie pasującego pod koszulę czy marynarę do spotkania z klientem. Takie proste, czarne sneakersy IMO pasowałyby bardzo dobrze.