Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wiem, że puma to patolka, ale te midy byłyby nawet fajne gdyby nie to plastikowe je/badełko na pięcie

http://www.sportrespect.com/mujki/mujki-kecove/%D0%9C%D1%8A%D0%B6%D0%BA%D0%B8%20%D0%9A%D0%B5%D1%86%D0%BE%D0%B2%D0%B5%20PUMA%20Future%20Suede%20Mid%20Lite%20Perf-100884

W ogóle cała linia suede powinna się podobać miłośnikom tęczowych najków

No ale to puma, więc pewno rozje.bie się jeszcze przed wyjście ze sklepu, więc w sumie zaorać

• Plusik 1
Opublikowano

No te juz troszke lepsze niz te Reeboki co ktos dawal strone wczesniej. Karva do tej pory nie moge przestac sie smiac z tatych Reebokow :lol:

kanye-west-adidas-yeezy-750-boost-on-dis

xd

dj-khaled-air-jordan-v-oreo.jpg

ty niedowładzie mózgowy, wrzucasz jakieś linki do yt że ktoś nosi buty takie jak ty chcesz kupić, ale kur.wa nawet w 5% nie zbliżasz się do tego kolesia, którego stać na bentleya czy zegarek, który kosztuje tyle i twoje roczne przychody 

Opublikowano

Oczywiscie, ze sie nie zblizam. A jako, ze slucham takiej muzyki i sledze ich czy to na fb czy twitterze to jesli akurat jeden wrzucil cos z tymi butami to dalem i tutaj. Biore na 100%, na filmiku prezentuja sie za(pipi)iscie. Wiem, ze bedziecie hejtowac nawet jak beda dla was chocby srednie, wiec jestem gotowy.

Opublikowano

Nie no, jak Air Yeezy są pięknymi butami, tak ta kolaboracja jest okropna. Wygląda, jak but uszyty w stodole, a ta podeszwa to :///

Opublikowano (edytowane)

Fajne buty Jerome, nie słuchaj ich. Mają ból w intymnych miejscach. Niestety nie byłoby ich stać na te luksusy :reggie:

Edytowane przez Mroku333
Opublikowano (edytowane)

Ja bym w nich chodził, ale mnie nie stać  :)  Są trochę inne niż milion innych takich samych par, które widzimy na ulicach.

Jak możecie w ogóle po nich jechać wrzucając te czarne reeboki dla bezguści :D Albo te co wrzucił Pure Bladestone xD

Edytowane przez MrNorbi
  • Plusik 1
Opublikowano

Beka z tych buciorów i wy to nosicie ? :obama:

Ja mam podobne tylko że inny kolor

buty-dc-bridge-cnw-zamszowe-45-421894853

Ooo, przegapiłem to XDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

No Nike Air Yeezy też mi się podobają, ale nie kupowałem, bo  w sumie nie wiem po ile to chodzi. Na ebayach kwoty od 100$ do 5000$ i nie wiem czy te tańsze to podróby czy jakiś standardowy model. Jak ktoś posiada wiedzę na ich temat to podziękował.

Te są extra:

KanyeWestNikeAirYeezy2WhiteGreyShoes.jpg

Opublikowano

Spytaj Jerome'a, on kupował REPLIKI XDDDD

YeezyDone.jpg

Tylko Red Octobery  :banderas:

Opublikowano

Czy rozumiem, że wszystkie model AIR Yeezy to białe kruki za kilkanaście tysi, a wszystko co tańsze to podróby? Znalazłem polski sklep co sprzedaje je za 379, ale jak to jakiś bubel niech (pipi)ją.