Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 714,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

XD weź już mi nie odpisuj gościu, 85 euro... :yao:

Kupilem tydz temu za 80pln takie,

forum.onlinecenter.pl/attachment.php?attachmentid=1066&d=1424214198

W sumie zawiodłem się, bo super wygodne nie są (póki co trampki od umbro to #1 dla mnie) i dali jakies pojébane sznurowki co się rozwiązują co 5 min :P Ale za tę cenę narzekać za bardzo nie mogę, już zrobiłem jakies 120 km w nich

Opublikowano

zamawial ktos buty z footlocker.com? jak jest z wysylka do polski?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie podobaja mi sie, kojarza mi sie z czerwonymi air maxami takiego znajomego, ktore przy 90% jego fitow wygladaja do bólu chu.jowo.

Opublikowano

No takie tam rybaczki zwyklaczki, chyba wezmę

reebok_v44964_a.jpg

Opublikowano

Co to jest?! :lol:

kanye-west-adidas-originals-yeezy-footwe

Opublikowano

Jakby kanje nasrał na te ryboki to ty byś zlizywał to gów.no i jeszcze płacił 2k funtów żeby móc je kupić (a i tak pewnie kupiłbyś repliki bo cię nie stać na oryginały).

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jakby tak bylo to bym kupowal jego wszystko co popadnie, a tak nie jest - kupuje to co mi sie bardzo podoba. Te Rybuki to jakis zart. :lol:

Opublikowano

Te Rybuki to jakis zart. :lol:

Tak jak twoja twarz

kordian:*

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jedziecie mu równo. Bardzo mi się podoba taki rozwój sytuacji.

Opublikowano

Raczej delikatne "nikt cie tu nie chce, wypierdalaj".