Opublikowano 13 marca 201510 l Stunik jak będziesz skakał to ci też Szmaty zablokuje. Edytowane 13 marca 201510 l przez Gość
Opublikowano 13 marca 201510 l Niedawno ktoś tu wstawał takie fajne najki, jakieś erforsy czy inne Jordany. Takie niebieskie, z kółkami na sznurówki w 3 kolorach. Ma ktoś na nie namiar?
Opublikowano 13 marca 201510 l Z twarzą żuroma nie da się nikomu pocisnąć choćby miał najlepsze punche na świecie
Opublikowano 13 marca 201510 l W dniu 13.03.2015 o 11:24, ragus napisał(a): Niedawno ktoś tu wstawał takie fajne najki, jakieś erforsy czy inne Jordany. Takie niebieskie, z kółkami na sznurówki w 3 kolorach. Ma ktoś na nie namiar? AJ Family Forever. Też się na nie chcę skusić.
Opublikowano 13 marca 201510 l przeciez buty najlepiej wygladaja w rozmiarze 9-10us #team9us musze cos kupic na cieple dni. NB raczej odpada, myslalem albo nad asics albo reebok classic. jakies inne propozycje? tym razem tylko low
Opublikowano 13 marca 201510 l W dniu 13.03.2015 o 01:04, Jerome napisał(a): Yyyy jak ma zamiar cisnąć to niech czyta z kartki, bo tak to mu nie idzie. Zobaczymy jak sie bedziesz jakal jak mnie przypadkiem gdzies w UK spotkasz. Jak z toba skoncze to jeszcze przez tydzien bedziesz szeptal sam do siebie "worst case scenario".
Opublikowano 13 marca 201510 l Ziomek robił na fejsiku wyprzedaż nieużywanych/idealnych najków, na które nie miał już miejsca. Wziąłem neonowe 90 i jedynki z dolnego rzędu, drugie od prawej.
Opublikowano 13 marca 201510 l Widze u gory po lewej Nike Air Max 90 Lunar, szkoda ze taki chujowy kolor.
Opublikowano 13 marca 201510 l jak uwielbiam sneakersy, to te na tych zdjeciach slabe w ch,uj Edytowane 13 marca 201510 l przez kubson
Opublikowano 13 marca 201510 l Chodzenie w takich bucikach kojarzy mi się z czasami podstawówki i liceum. Aa no tak, przecież to Lucek :potter:
Opublikowano 13 marca 201510 l jedynie new balance pierwsze od lewej w drugim rzedzie od gory daja rade reszta slabizna :|
Opublikowano 13 marca 201510 l No przecież wiadomo, że największych sztosów z kolekcji nikt nie odda za bezcen i większość z nich jest mocno słaba, ale kilka fajnych par tam jest. Na szczęście w chuyu mam co się komu kojarzy z podstawówką i liceum i chodzę sobie w tym co mi się podoba i jest wygodne.
Opublikowano 13 marca 201510 l i za to plusik e: mam tak samo, wyje,bane na zdanie innych - w koncu to moje buty i ciuchy, malo mnie obchodzi co inni sobie o mnie mysla Edytowane 13 marca 201510 l przez Qvstra
Opublikowano 17 marca 201510 l ma ktos asicsy gel lyte iii? da sie w nich chodzic jak jest mokro? chodzi mi o to czy woda nie nalewa sie do buta przez ta wagine, ktora jest zamiast jezyka Edytowane 17 marca 201510 l przez Qvstra
Opublikowano 17 marca 201510 l A co Ty (pipi)a chcesz w nich po mokradłach chodzić? Jak może się tam woda przez język nalewać XDDDD
Opublikowano 18 marca 201510 l miałeś je na nogach? tam nie ma takiego języka jaki jest w każdych butach, tylko takie hmmm pęknięcie przez które widać skarpetke. w razie deszczu wydaje mi się ze woda może dostać się do buta
Opublikowano 18 marca 201510 l jeszcze nie wiem, ale wiem ze albo kupie jakies asicsy albo reeboki. na razie mam w czym chodzic, wiec po prostu jak cos mi sie bardzo spodoba to wciagne jak na ta chwile najblizej mi do gel lyte v romance, ale musialbym je obejrzec na zywo, a po 2 troche wydalem juz na buty w przeciagu ostatnich kilku miesiecy :|