Opublikowano 23 marca 201510 l timberlandy bardzo wytrzymale i eleganckie od paru lat uzywam na zmiane z najeczkami, riboczkami itd RP mialem ale bez szalu, reszty nie sprawdzalem chociaz kiedys TM mial calkiem spoko ale cena przesadzona
Opublikowano 23 marca 201510 l co wy pj.erdolicie prawilny obuw Ja bym w Margiele uderzal. Bardzo polecam. również sztosy, fitują zaje.biscie Edytowane 23 marca 201510 l przez _Be_
Opublikowano 24 marca 201510 l Jak polecę kiedyś zwiedzać kosmos, a świat cofnie się do lat 60 i wszędzie zapanuje komuna to pewnie ubiorę te złote laczki.
Opublikowano 24 marca 201510 l co wy pj.erdolicie prawilny obuw No tak, bo istnieje tylko ta wersja kolorystyczna, baranie. Super buty. Edytowane 24 marca 201510 l przez Rozi
Opublikowano 24 marca 201510 l Niestety, Rozi ma rację. Te czarne z kremową podeszwą porządne. Da się znaleźć taki fason bez łyżwy..?
Opublikowano 24 marca 201510 l Niestety nie. Możesz sobie zakleić np. taśmą izolacyjną. Łyżwa jest fajna!
Opublikowano 24 marca 201510 l No fajna fajna, bierz siara, przydadzą ci się. Kilka lat ci odejmą staruchu
Opublikowano 24 marca 201510 l Właśnie tak czułem, że Bartek pisze o tych w kwiatki bez szydery No fajna fajna, bierz siara, przydadzą ci się. Kilka lat ci odejmą staruchu Ja mam okrutną awersję do wszelkich logotypów. A Nike wpieprza ten swój zawijas każdemu w gardło, jak tuczonej gęsi.
Opublikowano 25 marca 201510 l ej mi sie w ten model w kwiaty podoba Mi też. +1 Szkoda, że ten model nie jest zbyt wygodny.
Opublikowano 28 marca 201510 l Sklep koszykarza, worldbox, runcolors, ataf, zalando, urbancity, blacktown.
Opublikowano 28 marca 201510 l ja wypatrzyłem w worldboxie, ale musze jeszcze przymierzyć z tego co patrze to straszna bieda z rozmiarówką w sklepach Edytowane 28 marca 201510 l przez Szejdj