Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Allegro trzeba unikać aukcji, gdzie w nazwie jest wpisany szeroki zakresvrozmiarów, zamiast jednego rozmiaru w jednej aukcji. To zazwyczaj hurty z azji.

Roshe Runy bardzo fajne, jak się nie ma dużej syry.

Opublikowano

adidas-originals-2014-spring-summer-zx-7

Jado do mnie.

Też się zastanawiałem, bo był mój rozmiar za 160, ale mam już ten model w innym kolorze :(

Gdzie były po 160zł? Szukałem tego modelu w tej kolorystyce i najtaniej 280zł.

Opublikowano

Na Allegro trzeba unikać aukcji, gdzie w nazwie jest wpisany szeroki zakresvrozmiarów, zamiast jednego rozmiaru w jednej aukcji. To zazwyczaj hurty z azji.

Roshe Runy bardzo fajne, jak się nie ma dużej syry.

moje kobasy maja 44,5, szkoda ze tych roshe nie ma nigdzie do przymierzenia :/

Opublikowano

cFnADHa.jpg

Przyszły i są full wygodne, poletzam. Ale coś czuję, że ta siateczka przy podeszwie będzie rakiem w czyszczeniu.

Opublikowano

Dzisiaj dziecięce zakupy. Młodsza dostała AM1 i Jordany Flight, a starsza Flighty Falcony. 250 złotych total, więc ceny rewelacyjne.

11150339_10202362707828172_4072315201103

11102891_10202362722788546_4880773303846

11154923_10202363323363560_8250411478921

Opublikowano

Ja bym w takich tanich je między ludzi nie puszczał. Jeszcze się kompleksów nabawią i uraz na całe życie gotowy. Kanye nie ma jakiejś kolekcji dziecięcej ?

• Plusik 1
Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Gdzie kupie takie troche bardziej eleganckie buty pasujace do eleganckiej koszuli i eleganckiej kurtki skorzanej? cena bez szalenstw mysle ze max do 800zl

Opublikowano (edytowane)

no kurwa w mediolanie jakimś albo innym paryżu, bo chyba nie w chujowej sieciówce lacoste czy innej vistuli

Edytowane przez Szejdj