Opublikowano 25 kwietnia 20159 l No na rower chyba ładnych butów nie ma. Choć prędzej bym takie założył niż te Mevka.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Mi sie podobaja bardziej od tych Siary, ale ja nie jezdze na rowerze dla profesjonalistow to sie nie znam. Edytowane 26 kwietnia 20159 l przez Gość
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Nie no jakbym jechał na L'Eroicę to tylko takie sznurowane laczki na noski, ale dziś się już tak nie jeździ.
Opublikowano 1 maja 20159 l Co sądzicie? Właśnie szukam NB na lato ale obawiam się że gira będzie mi się pocić jak jap.ierdolę. ;/
Opublikowano 1 maja 20159 l Moj ostatni zakup, troche sie wahalem, ale jestem wsumie zadowolony Edytowane 1 maja 20159 l przez Krzysztof Tomczak
Opublikowano 1 maja 20159 l Tak, to jest ta najnowsza kolekcja chyba, no w realu wyglądają jeszcze lepiej
Opublikowano 5 maja 20159 l Już ustaliliśmy, że wszelkie obuwie bez kieszeni i szelek jest chu/ja warte
Opublikowano 7 maja 20159 l Moj ostatni zakup, troche sie wahalem, ale jestem wsumie zadowolony Widziałem ostatnio jakąś dziewczynę w tych butach. Cała na czarno ubrana i te buty, fajnie się to kontrastowało. Ogólnie ok but.
Opublikowano 7 maja 20159 l Ja ostatnio w Wawie widziałem koleżkę, co miał 1 conversa czerwonego, a 2giego niebieskiego. Czy coś mnie ominęło jeśli chodzi o modę obuwniczą?
Opublikowano 7 maja 20159 l ja myślę nad takimi albo takimi E: i take jeszcze znalazłem. Muszę poszukać gdzieś żeby przymierzyć. ostatnie by mi pasowały najbardziej Edytowane 7 maja 20159 l przez Yakubu