Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Miałem 10 i pękł system, większość dziesiątek ma z tym problem. Pewnie Twoje też to czeka. Mroku, pisałem Ci już jakie Retro mi się podobają, głównie I, III i IV.
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Zamierzam teraz kupic jedno z tych par butow: Nike Air Force Mid 07 Cork O KURWA nikt nie zauwazyl tego czegos? :O Powinna tu juz byc lawina hejtow, co z wami panowie?
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l pamiętam jak ten materiał można było często spotkać na ścianach w domach w latach 90tych
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l calkiem za(pipi)iste te najeczki tylko pewnie na zywo nie wygladaja tak Edytowane 25 sierpnia 20159 l przez kubson
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l calkiem za(pipi)iste te najeczki tylko pewnie na zywo nie wygladaja tak 125 euro kosztuja u mnie w footlockerze ale bym musial zamowic bo nie maja na sklepie jeszcze. To jest nowy model na jesien 2015, cena jest najbardziej ok. Poprzednie najki 150 euro mnie kosztowaly. Potrzebuje jeszcze z jakies dwie pary na zmiane. Zime przenosze w timberlandach.. Co do jeszcze timberlandow,to musze pochwalic bo buty mam juz 3 rok i nadal wygladaja jak nowki i mega wygodne. Edytowane 25 sierpnia 20159 l przez Mroku333
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Jakbym sobie takie do biegania kupił to bym chyba po kałużach biegał żeby tylko nie było widac jak bardzo chuyowymi są Edytowane 27 sierpnia 20159 l przez Yakubu
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Przecież takie budy do niczego nie pasują. Chyba, że chodzisz w obcisłych spodenkach.
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l jak już dawać tyle mamony za ermaksy to by wypadało chociaż jakieś ładne wybrać
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Nie było Kaiserów, więc kupiłem takie brzydactwa: Oczywiście do piłki, do chodzenia na co dzień tak drogich butów bym nie kupił.
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Bardzo ch,ujowe,brzydkie i wsiuńskie. Co tu sie dzieje w tym temacie