Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

siema dobrzy ludzie, mam sprawe

moje skorki juz dogorywaja, rozgladam sie za nowym laczem, ale problem w tym ze te lyzwy strasznie mi sie podobaja i chcialbym miec znow dokaldnie ten sam model.

11948273_862284127160007_1440439532_n.jp

jest ktos w stanie je zlokalizowac? pudelka nie mam, w srodku metka przy kostce sie wytarla ale nie bylo tam nazwy modelu niestety.

halp! 

model chyba z 2013, ew 2012.

edit2: ten model ma piete cala czarna i nie ma czarnego paseczka wzdluz podeszwy.

Edytowane przez Najtmer
Opublikowano

po butach poznasz człowieka, nie tyle co jaka marka ale syf na nich. Gardzę.

trudno, lata mi to kolo fiuta. buty sabotazowo-ogrodnicze, a nie jakies wylizane miejskie slizgacze dla korposzczura.

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

*gasp*, jest, znalazlem! THX!! :D

Yakubu- zgadza sie, capri :)

fak, nieosiagalne. slabo troche ze modele tak szybko znikaja z rynku.

Edytowane przez Najtmer
Opublikowano

po butach poznasz człowieka, nie tyle co jaka marka ale syf na nich. Gardzę.

Typowy koks z sebiksowymi przekonaniami, tylko prawilne najeczki wypastowane na leksusowy Whitest White mają rozmach na parafii.

Błagam, nie bij. Żartowałem.

• Plusik 2
Opublikowano

Szukałem dość długo całych czarnych butów i nagle wpadła promocja na Jordan I, za 280 to dobra cena, mam nadzieję, że szybko się nie rozlecą.

Air-Jordan-I-Mid-Black-and-White-5.jpeg

Cena bardzo dobra, niestety nie moj kolor. Gdzie dokladnie kupiles i sa jeszcze jakies inne kolory ?