Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A kim ty (pipi)a typie jesteś żeby mówić co jest fajne? xd

doznal jakis ciuchow od projektantow ten zrozumie ta klase

xd no właśnie widziałem trochę fotek z różnych pokazów i wiem, że im bardziej chuyowego ktoś wymyśli, tym większe jaranko mają takie lemingi jak ty. Byle ubrać coś się wyróżniającego, a już taki typek ma spusty jak to on się na modzie zna

albo te ciuszki od kanyego, no kurwa, jakim klalnem trzeba być żeby to nosić

Edytowane przez Yakubu
  • Plusik 4
Opublikowano

Jestem z tych co się znają i mówię:

Ja pier.dolę, co za sroga chu.jnia. 

Opublikowano

o (pipi) najlepsze buty w temacie

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

A kim ty jestes by oceniac co jest ujowe. Wypowiedziec sie mozna, ale twoj wpis jest taki jakby wszyscy tak mysleli, a ci powiem ze tak nie jest. Kto sie zna i doznal jakis ciuchow od projektantow ten zrozumie ta klase. A ty piszesz jak specjalista, a zapewne po wylaczeniu kompa wsiadasz na traktor i jedziesz na pole.Ale jest tu kilka osob ktore maja jakies tam pojecie, wiec czekam i zobacze co one napisza. Oczywiscie zdania nie zmienie, bo dla mnie bomba, a to najwazniejsze.

Te buty pasują ci do twarzy.

• Plusik 1
Opublikowano

A ty na poduszkowce i na inne forum.

I zrob sobie zdjecie w tych butach bo ja nawet nie wierze ze je masz.

Raz nie wierze ze w fabryce majonezu mozesz na nie zarobic dwa ze nie mozna miec az tak s(pipi)onego gustu.

Opublikowano (edytowane)

Mial na mysli was.

Oczywiscie Willy, ze dam fotke jak u mnie wyladuja. Co do reszty to masz stare ujowe informacje.

W tej chwili mam 5 par w ktorych chodze - najtansze 140 funi, najdrzsze 400 funi. Zdjecia dawalem, wiec zanim napiszesz cos - to sie zastanow.

Edytowane przez Jerome
Opublikowano

ładne buty

nie ubrałbym, bo ubieram się jak szmaciarz

ale ładne

Opublikowano

Od kiedy to Kanye jest projektantem? To tak jak powiedzieć, że Beyonce tworzy swoje perfumy.