Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Od kilku lat juz projektuje i wychodzi mu to swietnie, a te buty w colabo z Yamamoto i Adidasem to dzielo sztuki :)

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 712,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Od kilku lat juz projektuje i wychodzi mu to swietnie, a te buty w colabo z Yamamoto i Adidasem to dzielo sztuki :)

Nie

Opublikowano

Z Janusza na Jerome, z Jerome na Johji Jamamoto.

Opublikowano

nie wiem skąd teoria że do y3 qasa kanye chociaż palec przyłożył, ale to ty masz buty po 400 funtów więc pewnie znasz się na rzeczy  :whistling:

Opublikowano

Qra nie wiem. Wiem, ze minamoto robił, ale tez maja logo y-3 wiec sadziłem, ze cos tam pomagał. Nie ważne, bo bardzo mi się podobają :)

Opublikowano

Jerome masz juz te za(pipi)iste  Yamamoto ?

Napisz mini recenzje. Moze kupie sobie w styczniu.

Opublikowano

Minirecenzja Yamamoto by Jerome:

Buty ogólnie bardzo fajne, po założeniu wyglądam jeszcze gorzej niż bez nich, czyli działają.

Opublikowano

No chyba ze zalozy na glowe. Jak ktos ogladal Snowpiercera to bedzie wiedzial o co chodzi.

Opublikowano

Pamiętaj Jerome, że do takich butów trzeba sobie zrobić jakąś modną dziare. Polecam Tribal lub biomecha.

Opublikowano

będzie pasował do twojego wieśniackiego łba

Opublikowano

w sklepie newbalance na kod BLACKFRIDAY jest zniżka 40% ale mają chvjowe rzeczy

Opublikowano

ostatnio kupiłem sobie dwie pary o takich butków

comment_M20iheLrTu8KPwgb2n8ukP3SA6bJeJ2ecomment_1AuD9JQQlhTu9e9wX3iQjqaJHuuH9aKQ

Opublikowano

wygladają trochę jak buty klauna

Opublikowano

Po co sznurowki jak mają suwak?

Opublikowano

Żeby było fajnie. To coś jak tunel z Ridge Racer, niby nie obowiązkowy a jeśli zaimplementowany to w teorii ma podnieść atrakcyjność  trasy.

Opublikowano

we wszystkich chyba masz sznurówki i suwak

Opublikowano

no wiem, zresztą podobają mi się takie buty, miła odmiana od adidasów w przeróznych wersjach

Opublikowano

Mi sie podobaja szpilki, ale watpie bym je kiedys zalozyl.