Opublikowano 21 listopada 20159 l Od kilku lat juz projektuje i wychodzi mu to swietnie, a te buty w colabo z Yamamoto i Adidasem to dzielo sztuki
Opublikowano 24 listopada 20159 l Od kilku lat juz projektuje i wychodzi mu to swietnie, a te buty w colabo z Yamamoto i Adidasem to dzielo sztuki Nie
Opublikowano 27 listopada 20159 l Od kilku lat juz projektuje i wychodzi mu to swietnie, a te buty w colabo z Yamamoto i Adidasem to dzielo sztuki nie wiem skąd teoria że do y3 qasa kanye chociaż palec przyłożył, ale to ty masz buty po 400 funtów więc pewnie znasz się na rzeczy
Opublikowano 28 listopada 20159 l Qra nie wiem. Wiem, ze minamoto robił, ale tez maja logo y-3 wiec sadziłem, ze cos tam pomagał. Nie ważne, bo bardzo mi się podobają
Opublikowano 28 listopada 20159 l Jerome masz juz te za(pipi)iste Yamamoto ? Napisz mini recenzje. Moze kupie sobie w styczniu.
Opublikowano 28 listopada 20159 l Minirecenzja Yamamoto by Jerome: Buty ogólnie bardzo fajne, po założeniu wyglądam jeszcze gorzej niż bez nich, czyli działają.
Opublikowano 28 listopada 20159 l No chyba ze zalozy na glowe. Jak ktos ogladal Snowpiercera to bedzie wiedzial o co chodzi.
Opublikowano 30 listopada 20159 l Pamiętaj Jerome, że do takich butów trzeba sobie zrobić jakąś modną dziare. Polecam Tribal lub biomecha.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l w sklepie newbalance na kod BLACKFRIDAY jest zniżka 40% ale mają chvjowe rzeczy
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Żeby było fajnie. To coś jak tunel z Ridge Racer, niby nie obowiązkowy a jeśli zaimplementowany to w teorii ma podnieść atrakcyjność trasy.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l we wszystkich chyba masz sznurówki i suwak I rzep. Nie zapominajmy o rzepach :!:
Opublikowano 1 grudnia 20159 l no wiem, zresztą podobają mi się takie buty, miła odmiana od adidasów w przeróznych wersjach