Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano

ale miałem dzisiaj sytuacje (problemy pierwszego świata) mieliście tak kiedyś że chcieliście sobie kupić buty, macie bardzo wygodne buty w bardzo dobrej cenie, ale za to brzydkie tak bardzo, że wstydzilibyście sie wynieść w nich śmieci w nocy do śmietnika? co dopiero założyć na miasto? http://1but.pl/asics-gelkayano_20-t3n2n2101-94495miałem dzisiaj na nogach ostatnia para 160zł, mocno sie zastanawiałem, że to tylko kolor, buty super wygodne i woogle, ale ten kolor mnie jednak odrzucił :/ czemu te buty do biegania muszą wyglądać jak te muchy na gunwnach?

Opublikowano

No biegówki, które się jako tako nadają do chodzenia to chyba tylko jakieś Freeruny od Nike, czy coś w ten deseń. I to też raczej do spodni dresowych, czy krótkich spodenek do notariusza.

Opublikowano (edytowane)

Wyleczcie swojego guza mózgu, bo ja chociaż w fife moge pograć teraz, a wam cieżko jak widze. Albo idźcie się posprzeczać która konsolka lepsza do wojenek. Ameby

Edytowane przez Jerome
Opublikowano

Wyleczcie swojego guza mózgu, bo ja chociaż w fife moge pograć teraz, a wam cieżko jak widze. Albo idźcie się posprzeczać która konsolka lepsza do wojenek. Ameby

Wyluzuj, nie wszyscy wiedzą że piszesz dla jaj.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jeszcze zbiera do skarbonki. Mial nadzieje na sale, ale Kanye lubi zdzierac z baranow i nie dalo rady w tym roku. Poczekaj jeszcze tak do lutego.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Pol godziny temu zamowilem sobie Adidas Tubular Runner Primeknit Core Black. Z kodem znizkowym zaplacilem niecale 115 euro, normalnie kosztuja 140.

Obym dostal te buty przed nowym rokiem, ale pewnie dopiero po nowym roku..

2-buty-adidas-tubular-runner-primeknit-c