Opublikowano 28 grudnia 20159 l Pol godziny temu zamowilem sobie Adidas Tubular Runner Primeknit Core Black. Z kodem znizkowym zaplacilem niecale 115 euro, normalnie kosztuja 140. Obym dostal te buty przed nowym rokiem, ale pewnie dopiero po nowym roku.. Jak dojdą przed sylwestrem to będziesz mógł szybko spierdlalac jak odpala petardy te buty są wprost do tego stworzone, no i jeszcze ta cena. Świetny noworoczny deal.
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Widzę,że rodzi się swego rodzaju rywalizacja między Mrokiem, a Jerome pt. kto kupi bardziej z(pipi)ane buty XD
Opublikowano 28 grudnia 20159 l No widzisz z Wami nie ma co rywalizowac bo kupujecie butki typowe dla plebsow, co nie ? Jerome to wyzsza klasa tak jak i ja.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Chciałbym wierzyć, że nie można być aż tak niedoje.banym. nadal wątpisz? xD
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Zwracam honor, ale co parsknąłem śmiechem jak te zdjęcia zobaczyłem to moje.
Opublikowano 16 stycznia 20169 l Zazwyczaj nasuwa na stopę najpierw jednego, potem drugiego. Następnie unosi naprzemiennie nogi w celu wykonania chodu. A o jakim konkretnie modelu mówimy?
Opublikowano 16 stycznia 20169 l Jak facet po trzydziestce może chodzić w butach do grania w kosza? Siara jak nic. Chodzenie w jordanach to juz nie modne. Jumpman xD