Opublikowano 17 stycznia 20169 l Cześć jak sadzicie które buty kupić? http://oryginalnebuty.pl/nike-air-force-1-mid-gs-21598czy te http://1but.pl/nike-air_jordan_1_mid-554724102-135723 ?
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Jordany I to dziwne buty, mam całe czarne. Minęły chyba ze 2 miesiące, zanim się porządnie ułożyły do stopy i zaczęły być wygodne.
Opublikowano 18 stycznia 20169 l mam dwie pary aj1 i jedne to najwygodniejsze buty jakie mialem ever, a drugie sa mega niewygodne
Opublikowano 18 stycznia 20169 l W dniu 10.12.2015 o 09:30, Yakubu napisał(a): Ejj no, ale te koreczki od kanjego wyglądają lepiej niż 97% butów do piłki, które można dostać w normalnym sklepie sportowym pierwszy lepszy wjazd z korka dostepnego w normalnym sklepie, w brzydkich kolorach, i noga w tych pseudo korkach od kanikuły bedzie ubita jak schabowy. to predzej jakies korki do plywania badz siedzenia na gumowej pilce.
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Ziomki, które? Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość
Opublikowano 22 stycznia 20169 l NB polecam te made in US, może mam pecha ale modele UK to straszna kupa jakościowo - prawie jak nike obecnie.
Opublikowano 23 stycznia 20169 l Co takie ludzie widzą w tych nowych balansach, że jakiś czas temu stały się tak popularne?
Opublikowano 23 stycznia 20169 l Pewnie to że w ostatnich latach retro obuwie sportowe znacznie zyskało na popularności, stało się wręcz modne, a ludziom zaczęły się pewnie nudzić AM1/90 i reebok classic. U mnie w mieście sklep NB otwarł się dopiero chyba z 4-5 lat temu, nie wiem jak to się przekładało na buty stricte do biegania i innych sportów ale wcześniej o takie retro runnery NB wcale nie było łatwo żeby jakieś dostać.
Opublikowano 23 stycznia 20169 l Jak rynek podłapie, że jest popyt to będzie ich na ulicach tyle, że zaraz wszystkim zbrzydną.
Opublikowano 23 stycznia 20169 l pamiętam jak jeszcze z 10 lat temu kupowałem new balancy bo to były jedne z najtańszych butów 'markowych' w sklepach a tu od jakiegos czasu okazuje sie ze sa najdrozszym obuwiem. imo to wszystko przez tych hipsterow, sportowcow z instagrama itd. oni to tak wylansowali Edytowane 23 stycznia 20169 l przez Szejdj
Opublikowano 24 stycznia 20169 l To samo z Jordanami, kiedyś te buty kosztowały normalne pieniądze, a dziś to jakiś obłęd. W dodatku, jakość ich wykonania to śmiech na sali.
Opublikowano 30 stycznia 20169 l Dobra koniec juz gadania o jordanach i innych gownianych bucikach. W tym roku bedzie latwiej wyrwac Yeezy Boost 350 w EU, 200 euro to dobra cena za te buty. Sa strasznie wygodne i wygladaja super.
Opublikowano 30 stycznia 20169 l nie wiem co jest głupsze te paskudne buty czy murzyn, który się nie uśmiecha