Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 712,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Jordany I to dziwne buty, mam całe czarne. Minęły chyba ze 2 miesiące, zanim się porządnie ułożyły do stopy i zaczęły być wygodne.

Opublikowano

mam dwie pary aj1 i jedne to najwygodniejsze buty jakie mialem ever, a drugie sa mega niewygodne

Opublikowano
  W dniu 10.12.2015 o 09:30, Yakubu napisał(a):

Ejj no, ale te koreczki od kanjego wyglądają lepiej niż 97% butów do piłki, które można dostać w normalnym sklepie sportowym

pierwszy lepszy wjazd z korka dostepnego w normalnym sklepie, w brzydkich kolorach, i noga w tych pseudo korkach od kanikuły bedzie ubita jak schabowy. to predzej jakies korki do plywania badz siedzenia na gumowej pilce.

Opublikowano

Ziomki, które?

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Też trzecie obstawiałbym

Opublikowano

Pewnie to że w ostatnich latach retro obuwie sportowe znacznie zyskało na popularności, stało się wręcz modne, a ludziom zaczęły się pewnie nudzić AM1/90 i reebok classic. U mnie w mieście sklep NB otwarł się dopiero chyba z 4-5 lat temu, nie wiem jak to się przekładało na buty stricte do biegania i innych sportów ale wcześniej o takie retro runnery NB wcale nie było łatwo żeby jakieś dostać. 

Opublikowano

New Balance > wszystkie śmieszne buty które kupuje mroku.

Opublikowano

pamiętam jak jeszcze z 10 lat temu kupowałem new balancy bo to były jedne z najtańszych butów 'markowych' w sklepach a tu od jakiegos czasu okazuje sie ze sa najdrozszym obuwiem. imo to wszystko przez tych hipsterow, sportowcow z instagrama itd. oni to tak wylansowali

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

To samo z Jordanami, kiedyś te buty kosztowały normalne pieniądze, a dziś to jakiś obłęd. W dodatku, jakość ich wykonania to śmiech na sali.

Opublikowano

Dobra koniec juz gadania o jordanach i innych gownianych bucikach.

W tym roku bedzie latwiej wyrwac Yeezy Boost 350 w EU, 200 euro to dobra cena za te buty. Sa strasznie wygodne i wygladaja super.

a5685dfb53030db300b10356413e6b.jpg?i=Cxc

Opublikowano

nie wiem co jest głupsze

te paskudne buty

czy murzyn, który się nie uśmiecha