Opublikowano 18 lutego 20169 l brak mi słów na tych ludzi, brak mi słów na jerome i mroku i brak mi słów na tego cymbała kanye, beztalencie
Opublikowano 18 lutego 20169 l haha debile stoją a maffasion zamówila z aliexpress i ma przed premiera a frajerzy stoja w sumie to sie nadaje do czy baby są głupie chociaż żerome też kupował chińskie yeezy i się tym chwalił lol
Opublikowano 18 lutego 20169 l Nigdy nie kupiłabym niczego od Kanye West'a. Jego EGO przerasta jego samego, a sposób w jaki traktuje innych ludzi jest fatalny. Jak nisko może upaść artysta, który promuje swój nowy album poprzez ostra wymianę słów na Twitterze. Osadza kobiety, że zrobiły karierę przez łóżko, a sam jest dumnym mężem Kim Kardashian. Paranoja.
Opublikowano 18 lutego 20169 l One są tak spier.dolone, że to w sumie nie robi różnicy, czy chińskie, czy oryginalne.
Opublikowano 18 lutego 20169 l Now if I fuckk this modelAnd she just bleached her assholeAnd I get bleach on my T-shirtI’mma feel like an asshole
Opublikowano 18 lutego 20169 l Nigdy nie kupiłabym niczego od Kanye West'a. Jego EGO przerasta jego samego, a sposób w jaki traktuje innych ludzi jest fatalny. Jak nisko może upaść artysta, który promuje swój nowy album poprzez ostra wymianę słów na Twitterze. Osadza kobiety, że zrobiły karierę przez łóżko, a sam jest dumnym mężem Kim Kardashian. Paranoja. Rozi zmienił płeć i zaczął mówić jak człowiek.
Opublikowano 19 lutego 20169 l Nigdy nie kupiłabym niczego od Kanye West'a. Jego EGO przerasta jego samego, a sposób w jaki traktuje innych ludzi jest fatalny. Jak nisko może upaść artysta, który promuje swój nowy album poprzez ostra wymianę słów na Twitterze. Osadza kobiety, że zrobiły karierę przez łóżko, a sam jest dumnym mężem Kim Kardashian. Paranoja. Rozi zmienił płeć i zaczął mówić jak człowiek. xd
Opublikowano 20 lutego 20169 l Jakby u mnie w Belgii, lub w Francji byla dostawa tych Yeezy Boost, to zaplacilbym dla bezdomnego okolo 100 euro zeby stal w kolejce po te arcydzielo.
Opublikowano 20 lutego 20169 l Nigdy nie kupiłabym niczego od Kanye West'a. Jego EGO przerasta jego samego, a sposób w jaki traktuje innych ludzi jest fatalny. Jak nisko może upaść artysta, który promuje swój nowy album poprzez ostra wymianę słów na Twitterze. Osadza kobiety, że zrobiły karierę przez łóżko, a sam jest dumnym mężem Kim Kardashian. Paranoja. Rozi zmienił płeć i zaczął mówić jak człowiek. Nie do końca rozumiejąc co prawda Amerykański show biznes ale Kanye West jest strasznie słaby i drażniący więc się w sumie zgadzamy. West strasznie odleciał i ktoś życzliwy mógłby jego i Kim odstrzelić.
Opublikowano 21 lutego 20169 l Generalnie tak ale zdarzają się przypadki że lepiej brać pół rozmiaru w dół/górę.
Opublikowano 21 lutego 20169 l W wiekszosci przypadkach warto zjechac o jeden rozmiar nizej w niektorych modelach Adidasa. Nowe tubulary wyglada mega super, chyba sobie kupie w nastepnym miesiacu. O wiele fajniej wygladaja te nowe Tubulary od moich co kupilem w styczniu: Edytowane 21 lutego 20169 l przez Mroku333
Opublikowano 23 lutego 20169 l Podeszwa wygląda jak wielka cipa. Właściciel dobrał buty do samego siebie.
Opublikowano 24 lutego 20169 l W wiekszosci przypadkach warto zjechac o jeden rozmiar nizej w niektorych modelach Adidasa. Nowe tubulary wyglada mega super, chyba sobie kupie w nastepnym miesiacu. O wiele fajniej wygladaja te nowe Tubulary od moich co kupilem w styczniu: nazywają się tubular defiant i jest to model damski
Opublikowano 25 lutego 20169 l Kur.wa, czy naprawdę już nie robią sneakersów, które wyglądają normalnie, a nie są kolorowe jak buty klaunów? Szukam czegoś na wiosnę, no i bida taka, że ja pier.dolę. Jedynie te mi się podobają: Bez białej podeszwy, bo coraz mniej ją toleruję. No i je można dostać w Polszy. Tych niestety już nie: Najki, Adidasy to wszystko to jest XDDD Dla nastolatków kur.wa.