szejdj 2 804 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 brak mi słów na tych ludzi, brak mi słów na jerome i mroku i brak mi słów na tego cymbała kanye, beztalencie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 haha debile stoją a maffasion zamówila z aliexpress i ma przed premiera a frajerzy stoja w sumie to sie nadaje do czy baby są głupie chociaż żerome też kupował chińskie yeezy i się tym chwalił lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Nigdy nie kupiłabym niczego od Kanye West'a. Jego EGO przerasta jego samego, a sposób w jaki traktuje innych ludzi jest fatalny. Jak nisko może upaść artysta, który promuje swój nowy album poprzez ostra wymianę słów na Twitterze. Osadza kobiety, że zrobiły karierę przez łóżko, a sam jest dumnym mężem Kim Kardashian. Paranoja. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 One są tak spier.dolone, że to w sumie nie robi różnicy, czy chińskie, czy oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 A ja lubię buty Lasockiego z CCC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 A ja Laskowika, tylko nie wiem gdzie kupuje buty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Pewnie tu https://www.youtube.com/watch?v=lCM2YON11GM Badum tsss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 013 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Now if I fuckk this modelAnd she just bleached her assholeAnd I get bleach on my T-shirtI’mma feel like an asshole Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Nigdy nie kupiłabym niczego od Kanye West'a. Jego EGO przerasta jego samego, a sposób w jaki traktuje innych ludzi jest fatalny. Jak nisko może upaść artysta, który promuje swój nowy album poprzez ostra wymianę słów na Twitterze. Osadza kobiety, że zrobiły karierę przez łóżko, a sam jest dumnym mężem Kim Kardashian. Paranoja. Rozi zmienił płeć i zaczął mówić jak człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 https://www.youtube.com/watch?v=wc2Vx82ln-E Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Nigdy nie kupiłabym niczego od Kanye West'a. Jego EGO przerasta jego samego, a sposób w jaki traktuje innych ludzi jest fatalny. Jak nisko może upaść artysta, który promuje swój nowy album poprzez ostra wymianę słów na Twitterze. Osadza kobiety, że zrobiły karierę przez łóżko, a sam jest dumnym mężem Kim Kardashian. Paranoja. Rozi zmienił płeć i zaczął mówić jak człowiek. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Ci ludzie są bardziej spier.doleni od tych butów, a to wyczyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 013 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Podążają ścieżką ich mentora. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Jakby u mnie w Belgii, lub w Francji byla dostawa tych Yeezy Boost, to zaplacilbym dla bezdomnego okolo 100 euro zeby stal w kolejce po te arcydzielo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 013 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 No samemu to kupić jest raczej wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Nigdy nie kupiłabym niczego od Kanye West'a. Jego EGO przerasta jego samego, a sposób w jaki traktuje innych ludzi jest fatalny. Jak nisko może upaść artysta, który promuje swój nowy album poprzez ostra wymianę słów na Twitterze. Osadza kobiety, że zrobiły karierę przez łóżko, a sam jest dumnym mężem Kim Kardashian. Paranoja. Rozi zmienił płeć i zaczął mówić jak człowiek. Nie do końca rozumiejąc co prawda Amerykański show biznes ale Kanye West jest strasznie słaby i drażniący więc się w sumie zgadzamy. West strasznie odleciał i ktoś życzliwy mógłby jego i Kim odstrzelić. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Rozmiarówka wszystkich butów adidasa jest taka sama? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Generalnie tak ale zdarzają się przypadki że lepiej brać pół rozmiaru w dół/górę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) W wiekszosci przypadkach warto zjechac o jeden rozmiar nizej w niektorych modelach Adidasa. Nowe tubulary wyglada mega super, chyba sobie kupie w nastepnym miesiacu. O wiele fajniej wygladaja te nowe Tubulary od moich co kupilem w styczniu: Edytowane 21 Lutego 2016 przez Mroku333 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 wygladaja jakby sluzyly do biegania po tafli jeziora. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 On się do nich masturbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Podeszwa wygląda jak wielka cipa. Właściciel dobrał buty do samego siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 W wiekszosci przypadkach warto zjechac o jeden rozmiar nizej w niektorych modelach Adidasa. Nowe tubulary wyglada mega super, chyba sobie kupie w nastepnym miesiacu. O wiele fajniej wygladaja te nowe Tubulary od moich co kupilem w styczniu: nazywają się tubular defiant i jest to model damski Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Kur.wa, czy naprawdę już nie robią sneakersów, które wyglądają normalnie, a nie są kolorowe jak buty klaunów? Szukam czegoś na wiosnę, no i bida taka, że ja pier.dolę. Jedynie te mi się podobają: Bez białej podeszwy, bo coraz mniej ją toleruję. No i je można dostać w Polszy. Tych niestety już nie: Najki, Adidasy to wszystko to jest XDDD Dla nastolatków kur.wa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Takie prawa rynku. Te pierwsze fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi