Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 721,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Czarrrrrrrrrrrrrrrna krrrrrrowa, w krrrrrrrrrrrropki borrrrrrrrrrrrrdo grrrrrryzla trrrrrrrrrrawe krrrrrrrrecac morrrrrrrda.

Opublikowano

Brzydkie nie są, ale takie damskie trochę, do leginsów i fajnej dupy by pasowały.

Opublikowano

Mam dupe wystającą jak hulk, będzie pasowalo.

Opublikowano

Ładniejsze od tych od kajniego.

Opublikowano

Od kajniego to sandały z targu są bardziej wyjściowe.

Opublikowano

ja w tym roku na 99% zdecyduje sie na eclipse, tylko nie wiem jeszcze w jakim kolorze

NIKE_AIR_JORDAN_ECLIPSE___BLACK_CAMO__.j

NIKE_AIR_JORDAN_ECLIPSE_BRED_BG.jpg

NIKE_AIR_JORDAN_ECLIPSE_BLACK_WHITE_ANTH

buty-jordan-eclipse-blackwhite-724010-01

4266b482f931a7f51fb3d5b414d289ab.jpg

Opublikowano

Eclipsy spoko, znajomy ma i chwali. Te smieszne buciki co Rozi pokazal smiech na sali, dla emo gimnazjalistow w sam raz. Te Adidasy to bym nawet do biegania nie zalozyl. No, ale ok. Wspolczuje.

Opublikowano

Eclipsy spoko

jednak na 100% nie biore

Opublikowano

Te smieszne buciki co Rozi pokazal smiech na sali, dla emo gimnazjalistow w sam raz.

Na 100% biorę więc.

Opublikowano

Nie znudziły wam się air maxy?

Opublikowano

Ja jeszcze airmaxowa dziewica i raczej tak zostanie, źle wyglądają na dużej stopie.

Opublikowano

Yeezy,Yeezy,Yeezy just jumped over Jumpman ^^ 

W tym miesiacu najprawdopodobniej kupuje 350's Pirate Black/ Oxford Tan, oczywiscie oryginaly. Poszukam jeszcze, cos fajnego.

Wygladaja super, juz dawno temu sie na nie napalilem, nie wytrzymam:

adidas-oxford-tan-yeezy-boost-350-releas

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Podajcie wiadro, będę rzygał.

Opublikowano

Przecież takie trzewiki pod Gubałówką można kupić. Poproś Masorza to Ci ogarnie.

Opublikowano

Nie znudziły wam się air maxy?

dobre air maxy nie sa zle, niestety coraz ciezej dostac w dobrej kolorystyce, w sumie to ostanio w ogole ciezko jest dorwac fajne sneakersy

Edytowane przez kubson