Opublikowano 26 lutego 20169 l Czarrrrrrrrrrrrrrrna krrrrrrowa, w krrrrrrrrrrrropki borrrrrrrrrrrrrdo grrrrrryzla trrrrrrrrrrawe krrrrrrrrecac morrrrrrrda.
Opublikowano 26 lutego 20169 l Brzydkie nie są, ale takie damskie trochę, do leginsów i fajnej dupy by pasowały.
Opublikowano 27 lutego 20169 l ja w tym roku na 99% zdecyduje sie na eclipse, tylko nie wiem jeszcze w jakim kolorze
Opublikowano 27 lutego 20169 l Eclipsy spoko, znajomy ma i chwali. Te smieszne buciki co Rozi pokazal smiech na sali, dla emo gimnazjalistow w sam raz. Te Adidasy to bym nawet do biegania nie zalozyl. No, ale ok. Wspolczuje.
Opublikowano 27 lutego 20169 l Te smieszne buciki co Rozi pokazal smiech na sali, dla emo gimnazjalistow w sam raz. Na 100% biorę więc.
Opublikowano 3 marca 20169 l Ja jeszcze airmaxowa dziewica i raczej tak zostanie, źle wyglądają na dużej stopie.
Opublikowano 3 marca 20169 l Yeezy,Yeezy,Yeezy just jumped over Jumpman W tym miesiacu najprawdopodobniej kupuje 350's Pirate Black/ Oxford Tan, oczywiscie oryginaly. Poszukam jeszcze, cos fajnego. Wygladaja super, juz dawno temu sie na nie napalilem, nie wytrzymam: Edytowane 3 marca 20169 l przez Mroku333
Opublikowano 3 marca 20169 l Przecież takie trzewiki pod Gubałówką można kupić. Poproś Masorza to Ci ogarnie.
Opublikowano 3 marca 20169 l Nie znudziły wam się air maxy? dobre air maxy nie sa zle, niestety coraz ciezej dostac w dobrej kolorystyce, w sumie to ostanio w ogole ciezko jest dorwac fajne sneakersy Edytowane 3 marca 20169 l przez kubson