Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

nike.jpg

Dla kogo takie buty? Nie mam pięciu lat, by chodzić w świecących butach. Miałem kiedyś podobne, tylko, że świeciły na czerwono:)http://www.komputerswiat.pl/nowosci/wydarzenia/2016/12/nike-hyperadapt-samowiazace-siebuty-to-juz-rzeczywistosc.aspx#fp=ks

Fajne buty, na lato w sam raz do pobiegania, cwiczenia lub, przejsc sie na spacer z psem. Nic wiecej, z takim obuwiem to troche beka pojechac gdziekolwiek, ale za to Air Magy super sprawa.

Nike Air Mag.. chcialbym takie obuwie jak z tego filmu.

giphy.gif

Edytowane przez Mroku333
Opublikowano

nike.jpg

Dla kogo takie buty? Nie mam pięciu lat, by chodzić w świecących butach. Miałem kiedyś podobne, tylko, że świeciły na czerwono:)

http://www.komputerswiat.pl/nowosci/wydarzenia/2016/12/nike-hyperadapt-samowiazace-siebuty-to-juz-rzeczywistosc.aspx#fp=ks

No taka nowinka, Nike napakowało tam nieźle swoich przeróżnych technologii.

http://sneakernews.com/2016/03/16/nike-hyperadapt-1-0-power-lacing/

Opublikowano

Mroku, co sądzisz o Suprach projektowanych przez Chada Muska, gościa którego w przeciwieństwie do tego śmiesznego murzyna szanuję. Nosiłbyś czy raczej Caritas?

Powiem tak, slyszalem o nich, ale nie bylem zbytnio zainteresowany zakupem tego obuwia. Sa OK, nic wiecej. Na Caritas ? Oczywiscie, ze nie. 

Opublikowano (edytowane)

Mroku, co sądzisz o Suprach projektowanych przez Chada Muska, gościa którego w przeciwieństwie do tego śmiesznego murzyna szanuję. Nosiłbyś czy raczej Caritas?

Powiem tak, slyszalem o nich, ale nie bylem zbytnio zainteresowany zakupem tego obuwia. Sa OK, nic wiecej. Na Caritas ? Oczywiscie, ze nie.

Mroku a co sądzisz o klapkach kubota? nadają sie na letnie wypady na plażę? nosiłbyś?

Edytowane przez mars75
Opublikowano (edytowane)

Za pozno zajarzylem i niestety nie zakupilem tych butow :( Jak bedzie dostawa, to bedzie trzeba szybko przemyslec, bo ludzie rzucaja sie na nie ostro. 

Adidas NMD City Sock

MTM3MTM2MDI5MTYwMjUyODY1.jpg

Edytowane przez Mroku333
Opublikowano

Kto od teraz odpisze mrokowi, jest ciotą i chu.jem. Start.

Opublikowano

Ten material jest akurat bardzo dobry i maja taka sama technologie boost jak w Yeezy. Sa strasznie wygodne i wygladaja niesamowicie. Serio chcialbym zakupic te buty, ale arcydzielo Kanye West's zawsze na pierwszym miejscu.

Opublikowano

Shinian czarne czy brazowe teraz do szarego?

Nie wiem jak jest "teraz" czy "modnie". Do szarego garnituru nosze czarne buty. W zestawach koordynowanych, do szarych spodni zwykle oxblood. Brazowych unikam - z wlasnych preferencji.