Opublikowano 18 marca 20169 l Aż przypomniały mi się czasy Bannego wrzucającego fit z soundtrackiem na dzień.
Opublikowano 18 marca 20169 l Dla kogo takie buty? Nie mam pięciu lat, by chodzić w świecących butach. Miałem kiedyś podobne, tylko, że świeciły na czerwono:)http://www.komputerswiat.pl/nowosci/wydarzenia/2016/12/nike-hyperadapt-samowiazace-siebuty-to-juz-rzeczywistosc.aspx#fp=ks Fajne buty, na lato w sam raz do pobiegania, cwiczenia lub, przejsc sie na spacer z psem. Nic wiecej, z takim obuwiem to troche beka pojechac gdziekolwiek, ale za to Air Magy super sprawa. Nike Air Mag.. chcialbym takie obuwie jak z tego filmu. Edytowane 18 marca 20169 l przez Mroku333
Opublikowano 18 marca 20169 l Dla kogo takie buty? Nie mam pięciu lat, by chodzić w świecących butach. Miałem kiedyś podobne, tylko, że świeciły na czerwono:) http://www.komputerswiat.pl/nowosci/wydarzenia/2016/12/nike-hyperadapt-samowiazace-siebuty-to-juz-rzeczywistosc.aspx#fp=ks No taka nowinka, Nike napakowało tam nieźle swoich przeróżnych technologii. http://sneakernews.com/2016/03/16/nike-hyperadapt-1-0-power-lacing/
Opublikowano 21 marca 20169 l Mroku, co sądzisz o Suprach projektowanych przez Chada Muska, gościa którego w przeciwieństwie do tego śmiesznego murzyna szanuję. Nosiłbyś czy raczej Caritas?
Opublikowano 21 marca 20169 l Mroku, co sądzisz o Suprach projektowanych przez Chada Muska, gościa którego w przeciwieństwie do tego śmiesznego murzyna szanuję. Nosiłbyś czy raczej Caritas? Powiem tak, slyszalem o nich, ale nie bylem zbytnio zainteresowany zakupem tego obuwia. Sa OK, nic wiecej. Na Caritas ? Oczywiscie, ze nie.
Opublikowano 21 marca 20169 l Mroku, co sądzisz o Suprach projektowanych przez Chada Muska, gościa którego w przeciwieństwie do tego śmiesznego murzyna szanuję. Nosiłbyś czy raczej Caritas? Powiem tak, slyszalem o nich, ale nie bylem zbytnio zainteresowany zakupem tego obuwia. Sa OK, nic wiecej. Na Caritas ? Oczywiscie, ze nie. Mroku a co sądzisz o klapkach kubota? nadają sie na letnie wypady na plażę? nosiłbyś? Edytowane 21 marca 20169 l przez mars75
Opublikowano 22 marca 20169 l Za pozno zajarzylem i niestety nie zakupilem tych butow Jak bedzie dostawa, to bedzie trzeba szybko przemyslec, bo ludzie rzucaja sie na nie ostro. Adidas NMD City Sock Edytowane 22 marca 20169 l przez Mroku333
Opublikowano 24 marca 20169 l przeciez on tak samo jak w temacie z islamem was trolluje tym obuwiem. za duza prowokacja te skarpety z podeszwa.
Opublikowano 24 marca 20169 l Ten material jest akurat bardzo dobry i maja taka sama technologie boost jak w Yeezy. Sa strasznie wygodne i wygladaja niesamowicie. Serio chcialbym zakupic te buty, ale arcydzielo Kanye West's zawsze na pierwszym miejscu.
Opublikowano 25 marca 20169 l Shinian czarne czy brazowe teraz do szarego? Nie wiem jak jest "teraz" czy "modnie". Do szarego garnituru nosze czarne buty. W zestawach koordynowanych, do szarych spodni zwykle oxblood. Brazowych unikam - z wlasnych preferencji.