Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 722 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Co to znaczy ze buty nie wytrzymują decks?

Rozj.ebywuja sie od deskorolki? Sam nie wiem.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

To ja wylecze ten temat.

Pharrell Williams ze wspolpraca z Adidasem stworzym takie cudenko, nosilbym jak nic.

adidas-originals-pharrell-williams-pink-

Dobre dla Kermita żaby. :lol:

Białe buty są ogółem zawsze ok, mają to coś i mi się podobają, gorzej tylko jak się przybrudzą lekko a sznurówki zszarzeją. Nie praktyczne są zwyczajnie.

Ale jak kiedyś będzie mnie stać kupię sobie 10 par takich samych białych i długo będą piękne i bling bling.

Opublikowano

Dzieki jj, buty wygladaja fenomenalnie.

Mam cos nowego, za jakis czas powinny byc dostepne, plotki ida, ze od czerwca bedzie mozna zakupic Yeezy 750's w tej kolorystyce

kanye-west-yeezy-boost-750-new-colorway.

adidas-Yeezy-750-Boost-2.jpg?6ce6a3

Ciezko bedzie dorwac, ludzie sie beda zabijac o nie. Cena detaliczna to jedyne 350 euro

Opublikowano

Nie polecam past w płynie firmy Kiwi. Wysuszają skórę, która z czasem zaczyna pękać na zgięciach, mimo że ładnie nabłyszczają i buty wyglądają ok. Za to ich pasta w puszce do wcierania szczotką jest ok i wnika w skórę, potem polerka i wszystko gra. Najlepiej i tak wypada tłuszcz do skór Coccine dzięki któremu buty się nie łamią i zachowują ładny wygląd.

Opublikowano

Poleca ktoś jakąś farbę do butów? Konkretnie czarny kolor, zamszowe. Chciałbym jakoś odświeżyć, bo wyblakły.

Opublikowano

Wygląda fajnie, ale niestety sama dostawa to koszt 15$ :/ 

Opublikowano

Wczoraj piękna pogoda, wyciągam vansy z szafy. Wypucowałem i rura na miasto. Trochę połaziłem a pięty mnie tak bolały jakby z 50km zrobił :F

Wypier.dalam to na śmietnik i wracam do Asics'ów.

Btw jeden vans waży tyle ile dwa asicsy xd

Opublikowano

Do biegania kupiłem, ale za(pipi)iscie mi sie podobaja i nie wiem czy latem ich nie nosic tak na codzien

adidas-primeknit-2-0-03.jpg

Opublikowano

Omg co to za wsiunskie buty, masakra.

Trzeba bylo kupic ultra boost'y, wygladalbys jak czlowiek w nich.

adidas-ultra-boost-white-1.jpg

Opublikowano

Omg co to za wsiunskie buty, masakra.

Trzeba bylo kupic ultra boost'y, wygladalbys jak czlowiek w nich.

adidas-ultra-boost-white-1.jpg

Tak (pipi)a białe buty do biegania ....
Opublikowano

Dalem dla przykladu, sa tez inne kolorystyki tego modelu.

Opublikowano

za ultra trzeba dać 6 stów, chociaż widziałem też promocje na 400 pln.

Gdzie. Chyba, że te żółte to nie.

Opublikowano

za ultra trzeba dać 6 stów, chociaż widziałem też promocje na 400 pln.

Gdzie. Chyba, że te żółte to nie.

tak chyba żółte. 

po wpisaniu w google znalazłem coś takiego, opinii nie sprawdzałem, ale na bank podje.bki https://e-stylowi.pl/pl/searchquery/adidas+ultra+boost/1/phot/5?url=adidas,ultra,boost

sam czekam aż stanieją, tylko mi są potrzebne do biegania, więc i żółte ujdą.