Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

tragiczne są te yeezy, mistrzostwo marketingu osiągnięte.

co do ceny to norma, buty ortopedyczne tyle kosztują ;/ a refundacji brak, moze pcpr albo pfron poratuje

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

Mylicie się to jest szczyt dobrego smaku ludzi pracujących na pustego murzyna na dowód tego zerom zaprezentuje nam jeden ze swoich sławnych rymów które pisze dla beki do szuflady na kolanie w piętnaście minut

Gość _Be_
Opublikowano

Siara jak już to pierwsze. W wersji bialej i możesz wtedy być Bay Area Thrashem.

Opublikowano (edytowane)

Potrzebuję coś masywniejszego, bo jadę na Hellfest i będą moshpity. Taki but to kompromis pomiędzy "jakąśtam" wentylacją, a "jakąśtam" ochroną. 

Szejdj - te, co dałes to jakby się te moje poruchały i miały dziecko. Jednak wolałbym wybierać między tymi ode mnie.

Edytowane przez Siara_iwj
Opublikowano

Tyle, że na metce na języku są trzy rozmiarówki: amerykańska, brytyjska i europejska. Teraz która jest oficjalna producenta..? Założyłem, że amerykańska i wedle tej dobrałem taki sam rozmiar jaki mam w Airmaxach.

Opublikowano

W nike US rozmiarówka jest oficjalna. A ja mam na odwrót bo w Nike mam parę par w których musiałem zjechać pół rozmiaru w dół, a trafiłem też na taki model co biorąc swój size wypadł cały rozmiar w górę. Od adidasa wszystko za to mam 44 2/3 i pasuje elegancko, i taki tip jak ktoś ma 45 w nike to adidasy 44 2/3 mu siądą, 45 1/3 to kajak, naciąłem się tak kiedyś. 

Opublikowano

Ja mam z najkami tak, że airmaxy noszę 46, ale już w przypadku AF1 muszę zjechać pół rozmiaru w dół (jedne chyba nawet 45 mam) bo są zdecydowanie luźniejsze w środku.