Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Forumku doradź jakieś fajne buty na upalne dni. Tylko żebym nie wyglądał w nich jak gimnazjalista.

Jesteś dość świeżym userem, a widzę, że przejął cie użytkownik Mroku. Radzę cofnąć kilka stron do tyłu i zobaczyć co on kupuje, uważaj z kim tańczysz. Jest jeszcze taki drugi, Jerom. Od niego to już w ogóle z daleka. Na szczęście aktualnie ma bana. Trzymaj się i nie daj się zmanipulować, bądź normalny. 

Opublikowano

Zastanawiam się nad Vansami na lato, jedyna opcja kolorystyczna dla mnie to wytarta czerń

001021957_b.jpg

vans_authentic_washedblackblack_shoes_li

Ta wysoka podeszwa trochę razi, ale może na żywo będzie lepiej.

Polecaliście w tym temacie Vansy to moglibyście doradzić rozmiar, zawsze noszę 44, czy w tym bucie 44 będzie ok? do wyboru mam 44 oraz 45.

Opublikowano

Mroku polecił też - o dziwo - boat shoes, to mój ulubiony rodzaj letnich butów i doradzając komuś dobór obuwia na lato, sugerowałbym ten rodzaj, są uniwersalne i wyglądają w porządku zarówno do szortów jak i chino, w mieście, ale i przy bardziej letnich okolicznościach (bo w góry to mam nadzieję, że ludzie zabierają odpowiednie obuwie) :v

Gość Xehanort
Opublikowano

Cholera żadne mi jakoś nie podobają :-/

Chyba mam umysł spaczony przez skórzane buty. Chyba trzeba będzie w upał na boso chodzić jak Cejrowski...

Opublikowano

Mroku - te buty nie moja bajka

Hendrix - szukam raczej zwyczajniejszych butów ale znowu nie pstrokatych, generalnie moje ulubione obuwie to deserty, ale w lato w wysokich temperaturach nie da się w nich funkcjonować.

Opublikowano

Mi ciężko doradzić co innego niż moda klasyczna, bo tak się sam ubieram i inny styl mnie nie interesuje, więc buty na lato to: mokasyny, żeglarskie i espadryle (raczej w ostateczności, bo nie lubię ich i nie kupuję). Oczywiście to obuwie wyjściowe, nie do czynnego wypoczynku - tu zawsze górę będą brały buty sportowe/specjalistyczne. 

Opublikowano

Te co zaproponowałem nie są gimbusowe. To poleć coś dla dorosłego na lato, koniecznie nie gimbusowego!!!

Myślę, że najdoroślejsze będzie niesilenie się na dorosłość.

• Plusik 1
Opublikowano

Te co zaproponowałem nie są gimbusowe. To poleć coś dla dorosłego na lato, koniecznie nie gimbusowego!!!

sandal.jpg

Opublikowano (edytowane)

chce kupic czarne adidaski. na razie w oko wpadly mi asicsy gel lyte 3:

pol_pl_BUTY-ASICS-GEL-LYTE-III-BLACK-WHI

cos jeszcze w tym stylu? wiem, ze adidas robi/robil buty w tym stylu, ale nie moge sobie przypomniec jak sie ten model nazywa.

Edytowane przez Qvstra
Gość yaczes
Opublikowano

Jesli dobierzesz dobry outfit do tych modeli, to beda swietnie pasowaly.

Tutaj przyklad

9923438_yeezy-boost-750_t7c24ac85.jpg

888392f17af5de23d3860de9a0dc8981.jpg

o kuuuuurfa, wlasnie tak na codzień sie nosze!

Bedzie elegancko :]