Opublikowano 29 lipca 20168 l Forumku doradź jakieś fajne buty na upalne dni. Tylko żebym nie wyglądał w nich jak gimnazjalista. Jesteś dość świeżym userem, a widzę, że przejął cie użytkownik Mroku. Radzę cofnąć kilka stron do tyłu i zobaczyć co on kupuje, uważaj z kim tańczysz. Jest jeszcze taki drugi, Jerom. Od niego to już w ogóle z daleka. Na szczęście aktualnie ma bana. Trzymaj się i nie daj się zmanipulować, bądź normalny.
Opublikowano 29 lipca 20168 l Zastanawiam się nad Vansami na lato, jedyna opcja kolorystyczna dla mnie to wytarta czerń Ta wysoka podeszwa trochę razi, ale może na żywo będzie lepiej. Polecaliście w tym temacie Vansy to moglibyście doradzić rozmiar, zawsze noszę 44, czy w tym bucie 44 będzie ok? do wyboru mam 44 oraz 45.
Opublikowano 29 lipca 20168 l Te co zaproponowałem nie są gimbusowe. To poleć coś dla dorosłego na lato, koniecznie nie gimbusowego!!!
Opublikowano 29 lipca 20168 l Mroku polecił też - o dziwo - boat shoes, to mój ulubiony rodzaj letnich butów i doradzając komuś dobór obuwia na lato, sugerowałbym ten rodzaj, są uniwersalne i wyglądają w porządku zarówno do szortów jak i chino, w mieście, ale i przy bardziej letnich okolicznościach (bo w góry to mam nadzieję, że ludzie zabierają odpowiednie obuwie) :v
Opublikowano 29 lipca 20168 l Cholera żadne mi jakoś nie podobają :-/ Chyba mam umysł spaczony przez skórzane buty. Chyba trzeba będzie w upał na boso chodzić jak Cejrowski...
Opublikowano 29 lipca 20168 l Mroku - te buty nie moja bajka Hendrix - szukam raczej zwyczajniejszych butów ale znowu nie pstrokatych, generalnie moje ulubione obuwie to deserty, ale w lato w wysokich temperaturach nie da się w nich funkcjonować.
Opublikowano 29 lipca 20168 l W vansach capi noga, są niewygodne, obcierają, za drogie w stosunku do jakości wykonania.Już bym wolał kupić conversy chucki taylory.
Opublikowano 29 lipca 20168 l Mi ciężko doradzić co innego niż moda klasyczna, bo tak się sam ubieram i inny styl mnie nie interesuje, więc buty na lato to: mokasyny, żeglarskie i espadryle (raczej w ostateczności, bo nie lubię ich i nie kupuję). Oczywiście to obuwie wyjściowe, nie do czynnego wypoczynku - tu zawsze górę będą brały buty sportowe/specjalistyczne.
Opublikowano 29 lipca 20168 l Doskonałe buciwa, jak się wsadzi jakąś wkładkę, bo tak to bije po stawach, zero tłumienia.
Opublikowano 29 lipca 20168 l Te co zaproponowałem nie są gimbusowe. To poleć coś dla dorosłego na lato, koniecznie nie gimbusowego!!! Myślę, że najdoroślejsze będzie niesilenie się na dorosłość.
Opublikowano 29 lipca 20168 l Te co zaproponowałem nie są gimbusowe. To poleć coś dla dorosłego na lato, koniecznie nie gimbusowego!!!
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l chce kupic czarne adidaski. na razie w oko wpadly mi asicsy gel lyte 3: cos jeszcze w tym stylu? wiem, ze adidas robi/robil buty w tym stylu, ale nie moge sobie przypomniec jak sie ten model nazywa. Edytowane 3 sierpnia 20168 l przez Qvstra
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l Do konca roku powinny wyjsc nowe modele/kolorystyki Adidas Yeezy Boost 750 i 350.
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l Jesli dobierzesz dobry outfit do tych modeli, to beda swietnie pasowaly. Tutaj przyklad
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l Jesli dobierzesz dobry outfit do tych modeli, to beda swietnie pasowaly. Tutaj przyklad o kuuuuurfa, wlasnie tak na codzień sie nosze! Bedzie elegancko :]