Opublikowano 18 września 20168 l Kanye kolaboruje z Kubicą? Dlatego o nim tak cicho w mediach ostatnio.
Opublikowano 18 września 20168 l Czy Kania Zachód ma jakieś fity w których koszulka nie byłaby dużo dłuższa od bluzy/kurtki/koszuli/marynarki etc.? Tak. Edytowane 18 września 20168 l przez Mroku
Opublikowano 18 września 20168 l No, mroku dałby sie poderwać a jeszcze jakby dostał buty to i kloca na klate by przyjął. Edytowane 18 września 20168 l przez mars75
Opublikowano 20 września 20168 l Te niebieskie CK ładne są. Na zgrabnych nóżkach dobrze by się prezentowały. Edytowane 20 września 20168 l przez Dr1zzt
Opublikowano 21 września 20168 l https://www.fillingpieces.com/all/men Wczoraj przypadkiem to znalazłem, mają kilka naprawdę fajnych modeli. Miał ktoś styczność?
Opublikowano 21 września 20168 l Przejrzałem na szybko spam na poczcie, już zaznaczyłem wszystkie okienka, by usunąć całą śmieciową pocztę. Aż tu kątem oka zauważyłem tytuł - Trampki na koturnie - poznaj nasze propozycje. Myślę sobie - no kurwa, co to są trampki na koturnie, muszę to zobaczyć. W ostatniej chwili zdążyłem się powstrzymać przed kliknięciem usuń. Wchodzą w wiadomość i moim oczom ukazał się las krzyż.. nie no, moim oczom ukazały się takie paskudztwa To już nie wiem czy niektóre bambosze od K. Westa nie są ładniejsze. Nie są złe , dobra noga na obcasie jest jeszcze lepsza ! Mowię jak jest .
Opublikowano 21 września 20168 l 24 wrzesnia. Nowe Yeezy Boost 350 V2. MUST HAVE. Oby tylko udalo sie kupic.. Edytowane 21 września 20168 l przez Mroku
Opublikowano 22 września 20168 l Prał ktoś Vansy? Nie rozlecą mi sie jak wpie.rdole do pralki? Conversy już 100 razy prałem, ale Vansów sie cykam troche.
Opublikowano 22 września 20168 l Prał ktoś Vansy? Nie rozlecą mi sie jak wpie.rdole do pralki? Conversy już 100 razy prałem, ale Vansów sie cykam troche. pierz śmiało bedą jak nowe .
Opublikowano 23 września 20168 l Taka bieda z tym obuwiem, że mi się te New Balance spodobały. To N na butach, to oczywiście specjalna edycja kaNye.
Opublikowano 23 września 20168 l mnie sie te buty podobaja na cudzych nogach a jak ja przymierze to wygladaja koślawie coś jest z nimi nie tak chyba
Opublikowano 23 września 20168 l Szycie na palcach jest umyślnie koślawe i to pewnie powoduje ten efekt.
Opublikowano 23 września 20168 l nie wiem co ty do mnie piszesz i w sumie nie chce wiedziec nie pisz juz
Opublikowano 23 września 20168 l mnie sie te buty podobaja na cudzych nogach a jak ja przymierze to wygladaja koślawie coś jest z nimi nie tak chyba Albo z twoimi nogami