Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

nie wiem co ty do mnie piszesz i w sumie nie chce wiedziec

nie pisz juz 

Dobrze wszystko?

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 713,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Takie buty dla Tomka z 3b co ma pryszcze, koper pod nosem i trochę śmierdzi. Wszyscy go męczą na przerwach, ale co niby Tomek tym ludziom zrobi..? Nic.

Opublikowano

mnie sie te buty podobaja na cudzych nogach a jak ja przymierze to wygladaja koślawie

coś jest z nimi nie tak chyba

Albo z twoimi nogami

Specjalnie spreparowałem swój post, żeby ktoś w ten sposób odpisał, wpadłeś w moją pułapkę. Bazinga.

nie wiem co ty do mnie piszesz i w sumie nie chce wiedziec

nie pisz juz

Dobrze wszystko?
Miałeś nie pisać :/

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Do usuniecia

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

Wystawiam je na sprzedaz za 550-600 euro. Szybko pojda, aukcje zaczynaja sie od 800 euro. Tak sie robi biznesy, pozdrawiam. 

Opublikowano

Tak wygląda obuwie dla prawdziwego mężczyzny a nie jakieś trampki dla niewolników 

buty-motocyklowe-sidist-czarne-fluo.jpg

Opublikowano

Wystawiam je na sprzedaz za 550-600 euro. Szybko pojda, aukcje zaczynaja sie od 800 euro. Tak sie robi biznesy, pozdrawiam. 

Juz mam 3 kupcow na te buty. 

Opublikowano

Tak wygląda obuwie dla prawdziwego mężczyzny a nie jakieś trampki dla niewolników 

To buty Raidena z MGR?

Opublikowano

Rozmiar 42 dla krasnoludków.

But sugeruje że mroku posiada przyrodzenie w rozmiarze xxs.

Edytowane przez mars75

Opublikowano

To buty Raidena z MGR?

Coś w tym stylu.

Opublikowano

ale jak zapier.doli kopa w dupe to pewnie lecisz na 50 m

Opublikowano

Juz mam nowe modele YEEZY BOOST 350 V2. Jezu, jakie one sa wygodne! Zaplacilem na stronie Adidas 220 euro, ale teraz cena odsprzedazy jest 700-800 euro. Nastepna para do kolekcji. Obie pary sa warte jakies 1900 euro, czyli na polskie cos okolo 8 tysiecy zlotych. Pozdrawiam baronow. Szaraczkow nie.

am9shd.jpg

2mmvb76.jpg

lwdw2.jpg

Opublikowano

wreszcie cos ciekawego a nie buty robocopa

Opublikowano

Sory, ale to są fejki Mroczku. Ktoś cię ładnie skroił. Leć na milicję, może coś zdziałają.

Ze strony Adidas? Okej. 

Opublikowano

Mroku2891. Rzadko gram na konsoli. Jak masz jakies pytania, to napisz pw.

Opublikowano

ja chyba kupię bezpośrednio od producenta za 20$ z wysyłką, bo są niesamowite

Opublikowano

Teraz czekam na cos grubszego. Szanse na zdobycie pary beda bardzo niskie, ale zawsze mozna sprobowac. 3-4 sklepy w Antwerpii+ strona Adidasa. To beda ostatnie modele 750, wiec cena odsprzedazy bedzie wysoka. Najprawdopodobniej 1500euro+ (ponad 6 tysiecy zlotych). Zamierzam kupic 2 pary, jedna na sprzedaz a druga zostawic dla siebie. 

350 euro. 

rrqdc44c7hikwmtgemmg.jpg

kanye-west-yeezy-season-3-shoes-3.jpg?w=