Opublikowano 23 września 20168 l nie wiem co ty do mnie piszesz i w sumie nie chce wiedziec nie pisz juz Dobrze wszystko?
Opublikowano 23 września 20168 l Takie buty dla Tomka z 3b co ma pryszcze, koper pod nosem i trochę śmierdzi. Wszyscy go męczą na przerwach, ale co niby Tomek tym ludziom zrobi..? Nic.
Opublikowano 23 września 20168 l mnie sie te buty podobaja na cudzych nogach a jak ja przymierze to wygladaja koślawie coś jest z nimi nie tak chyba Albo z twoimi nogami Specjalnie spreparowałem swój post, żeby ktoś w ten sposób odpisał, wpadłeś w moją pułapkę. Bazinga. nie wiem co ty do mnie piszesz i w sumie nie chce wiedziec nie pisz juz Dobrze wszystko?Miałeś nie pisać Edytowane 23 września 20168 l przez Szejdj
Opublikowano 24 września 20168 l Wystawiam je na sprzedaz za 550-600 euro. Szybko pojda, aukcje zaczynaja sie od 800 euro. Tak sie robi biznesy, pozdrawiam.
Opublikowano 24 września 20168 l Tak wygląda obuwie dla prawdziwego mężczyzny a nie jakieś trampki dla niewolników
Opublikowano 24 września 20168 l Wystawiam je na sprzedaz za 550-600 euro. Szybko pojda, aukcje zaczynaja sie od 800 euro. Tak sie robi biznesy, pozdrawiam. Juz mam 3 kupcow na te buty.
Opublikowano 24 września 20168 l Tak wygląda obuwie dla prawdziwego mężczyzny a nie jakieś trampki dla niewolników To buty Raidena z MGR?
Opublikowano 24 września 20168 l Rozmiar 42 dla krasnoludków. But sugeruje że mroku posiada przyrodzenie w rozmiarze xxs. Edytowane 24 września 20168 l przez mars75
Opublikowano 24 września 20168 l Tak wygląda obuwie dla prawdziwego mężczyzny a nie jakieś trampki dla niewolników To buty Raidena z MGR? Coś w tym stylu.
Opublikowano 29 września 20168 l Juz mam nowe modele YEEZY BOOST 350 V2. Jezu, jakie one sa wygodne! Zaplacilem na stronie Adidas 220 euro, ale teraz cena odsprzedazy jest 700-800 euro. Nastepna para do kolekcji. Obie pary sa warte jakies 1900 euro, czyli na polskie cos okolo 8 tysiecy zlotych. Pozdrawiam baronow. Szaraczkow nie.
Opublikowano 29 września 20168 l Sory, ale to są fejki Mroczku. Ktoś cię ładnie skroił. Leć na milicję, może coś zdziałają. Ze strony Adidas? Okej.
Opublikowano 29 września 20168 l Mroku2891. Rzadko gram na konsoli. Jak masz jakies pytania, to napisz pw.
Opublikowano 30 września 20168 l ja chyba kupię bezpośrednio od producenta za 20$ z wysyłką, bo są niesamowite
Opublikowano 30 września 20168 l Teraz czekam na cos grubszego. Szanse na zdobycie pary beda bardzo niskie, ale zawsze mozna sprobowac. 3-4 sklepy w Antwerpii+ strona Adidasa. To beda ostatnie modele 750, wiec cena odsprzedazy bedzie wysoka. Najprawdopodobniej 1500euro+ (ponad 6 tysiecy zlotych). Zamierzam kupic 2 pary, jedna na sprzedaz a druga zostawic dla siebie. 350 euro.