Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy już uda ci się zakupić ten wielce deficytowy towar to napisz proszę ile za niego zapłaciłeś i jak ciężko było go zdobyć, myślę że wszyscy tutaj będą się cieszyć twoim szczęściem i zazdrościć tej rasowej żyłki do interesów. Niech tam polaczki wiedzą jak się żyje na obczyznie.

Opublikowano

Wy jestescie chyba glupsi od niego bo nie rozumiecie ze jak zaczniecie go ignorowac to sobie pojdzie.

Czego tutaj szukasz? Nie wnosisz nic do tematu i nastawiasz innych osob do ignorowania mnie. Taki dajesz przyklad adminie?

Opublikowano

kiedy następny rzut tych przepięknych butów? też chcę być rekinem biznesu. Mroku chcę być twoim wspólnikiem. Kupię buty sprzedam tobie drożej, ty je sprzedasz jeszcze drożej, obaj zarobimy. Może potem wypuścimy własny model. 

Opublikowano (edytowane)

Nie masz szans na zakup ich w Polsce. Jest tylko jeden sklep w Warszawie i maja zawsze mala ilosc par przy premierze.

Tutaj jeszcze jedna fotka. Nowe wersje sa wykonane z lepszych materialow i o wiele wygodniejsze. Jedyny minus, ze sa troche ciasnawe. Nie sa "true to size" jak poprzednie modele, wiec warto brac 0,5 w gore.

scgfw3.jpg

Edytowane przez Mroku
Opublikowano

Morku nie pie/rdoli się w tańcu i wprowadza słowa w życie, kiedyś hejtowałem ale teraz widzę że gość jest wytrwały w swoich dążeniach i trochę się uspokoił po tym jak poleciał jego kolega Żurom więc lekki szacun. :lapka:

Opublikowano

Morku nie pie/rdoli się w tańcu i wprowadza słowa w życie, kiedyś hejtowałem ale teraz widzę że gość jest wytrwały w swoich dążeniach i trochę się uspokoił po tym jak poleciał jego kolega Żurom więc lekki szacun. :lapka:

Szacun za to, ze scieme wali z butami? Nosi oryginalne to czemu zamazal caly paragon? Chyba ze to fejki albo uzywki.

Opublikowano (edytowane)

Nie masz szans na zakup ich w Polsce. Jest tylko jeden sklep w Warszawie i maja zawsze mala ilosc par przy premierze.

Tutaj jeszcze jedna fotka. Nowe wersje sa wykonane z lepszych materialow i o wiele wygodniejsze. Jedyny minus, ze sa troche ciasnawe. Nie sa "true to size" jak poprzednie modele, wiec warto brac 0,5 w gore.

scgfw3.jpg

8k za przyciasne buty xDDDDDDDDDDDDDDDD

W ogole to mialem okazje przyjrzec sie takim butkom na zywo - jak to yebie guma po oczach xD

Edytowane przez Dave Czezky
Opublikowano
Opublikowano

scgfw3.jpg

8k za przyciasne buty xDDDDDDDDDDDDDDDD

W ogole to mialem okazje przyjrzec sie takim butkom na zywo - jak to yebie guma po oczach xD

Przyciasne buty to tam chooj ale koleś chyba chodzi w leginsach, ciekawe ile one kosztowały i jaki znany murzyn je nosi.

Opublikowano

coś koło ~300 eur ale są frajerzy co płacą po 5 razy wiecej bo buty bardzo limitowane nakłady mają