obrazus 20 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 W odziezy patriotycznej biegac nie mozna? Nieźle surge musi wycofac te termoaktywne co robi bo mars75 nie każe w odzieży patriotycznej sportu uprawiac Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 buty kanje westa> odzież od surge Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 (edytowane) W odziezy patriotycznej biegac nie mozna? Nieźle surge musi wycofac te termoaktywne co robi bo mars75 nie każe w odzieży patriotycznej sportu uprawiacMożna biegać nawet w worku po kartoflach co dla mnie jest poziomem surge/wyklętych i wszelkiej innej odzieży zobowiązującej do dumnej postawy patrioty, co kto lubi. Rozi też ma rację przecież leginsy to też dresy tak jak stringi to też majtki. Edytowane 4 października 2016 przez mars75 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 widziałem wczoraj sprzątaczkę w leclercu w tych laczkach. nie wiedziałem, że pensja sprzątaczki pozwala na kupno butów za miliard euro 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 wszyscy w tym teraz chodzą w pl Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 To za piniondze z pincet plus 1 Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 No Japonczyki na buty Kaniego mowia ze jak na buty do roboty na budowie to stanowczo za drogo. Wogole Kanye czyli wymawiajac po Japonsku Kani znaczy krab takze beka z murzyna od samego poczatku tutaj. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 (edytowane) No Japonczyki na buty Kaniego mowia ze jak na buty do roboty na budowie to stanowczo za drogo. Wogole Kanye czyli wymawiajac po Japonsku Kani znaczy krab takze beka z murzyna od samego poczatku tutaj. Chudzinko, ale spojrz sie w czym Ty chodzisz O wiele lepsze od Kanye Westa styropianow. A w sumie to ja sie tez pochwale jakie sobie limitki kuma chan super stary zakupilem z Nigo kolabo. Nigo jest producentem Bape i Bathing Ape moze ktos slyszal? Bardzo lubie jego brand. Edytowane 8 października 2016 przez Mroku 3 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Dresy dla ciebie to legginsy? A co? Dla ciebie to spodnie od garnituru? Zresztą czego od ciebie wymagać jak ty biegasz w odzieży patriotycznej. dres krojony w jogger'y to legginsy? oj typie, niezle masz te definicje, to chyba od tych thunderdome'ow. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Zetta jak zaorany przez mroka xD Cytuj
Gość Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Gdybym w życiu stawiał buty na pierwszym miejscu to może tak bym sądził. Przestańcie go karmić, niech już sobie idzie albo niech mu jakiś admin pomoże jak żeromowi. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Dresy dla ciebie to legginsy?A co? Dla ciebie to spodnie od garnituru? Zresztą czego od ciebie wymagać jak ty biegasz w odzieży patriotycznej. dres krojony w jogger'y to legginsy? oj typie, niezle masz te definicje, to chyba od tych thunderdome'ow. I tak daleko mi do Twojej definicji tego że muzyk nie musi mieć techniki i sprzęt którego używa jest bez znaczenia. Nie chcę też nikogo urazić w tym również i ciebie ale dla mnie joggersy i leginsy to spodnie dla kobiet,a ich premiera odbyła się w latach osiemdziesiątych. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 A jak pan Jezus powiedział? Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 A jak pan Jezus powiedział? "Bądźcie cierpliwi" Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 (edytowane) Dresy dla ciebie to legginsy?A co? Dla ciebie to spodnie od garnituru? Zresztą czego od ciebie wymagać jak ty biegasz w odzieży patriotycznej.dres krojony w jogger'y to legginsy? oj typie, niezle masz te definicje, to chyba od tych thunderdome'ow. I tak daleko mi do Twojej definicji tego że muzyk nie musi mieć techniki i sprzęt którego używa jest bez znaczenia. Nie chcę też nikogo urazić w tym również i ciebie ale dla mnie joggersy i leginsy to spodnie dla kobiet,a ich premiera odbyła się w latach osiemdziesiątych. oj, wez zaktualizuj slownik i sprawdz co znaczy "drugorzednie", (widze ze jednak nie zrozumiales tego co napisalem w tamtej rozmowie w ogole, no trudno, sorry, poprawie sie, wezme troche lekcji u Yano, jak pisac tak by bylo jasne o co chodzi, to znaczy w sposob latwy do odebrania, czyli uzywajac prostych sformulowan) po drugie, jeansy mialy premiere w 18XX , a jakos nikt tutaj tego jeszcze nie wydlubal, bo.... po chvj? ("tutaj" mam na mysli ten dzial, czyli subforum "szmaty", ktory jest przeznaczony dla rozmow o modzie, czyli tego jak sie ubieramy) Edytowane 11 października 2016 przez Najtmer Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Jeansy tylko dla silnie heteroseksualnych murzynów pracujących na budowie. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 (edytowane) Dresy dla ciebie to legginsy?A co? Dla ciebie to spodnie od garnituru? Zresztą czego od ciebie wymagać jak ty biegasz w odzieży patriotycznej.dres krojony w jogger'y to legginsy? oj typie, niezle masz te definicje, to chyba od tych thunderdome'ow.I tak daleko mi do Twojej definicji tego że muzyk nie musi mieć techniki i sprzęt którego używa jest bez znaczenia. Nie chcę też nikogo urazić w tym również i ciebie ale dla mnie joggersy i leginsy to spodnie dla kobiet,a ich premiera odbyła się w latach osiemdziesiątych. oj, wez zaktualizuj slownik i sprawdz co znaczy "drugorzednie", (widze ze jednak nie zrozumiales tego co napisalem w tamtej rozmowie w ogole, no trudno, sorry, poprawie sie, wezme troche lekcji u Yano, jak pisac tak by bylo jasne o co chodzi, to znaczy w sposob latwy do odebrania, czyli uzywajac prostych sformulowan) po drugie, jeansy mialy premiere w 18XX , a jakos nikt tutaj tego jeszcze nie wydlubal, bo.... po chvj? Yano to ty zostaw w spokoju i nie oceniaj swoich wywodów jako prawdy objawione, bo to że myślisz tak a nie inaczej nie świadczy o tym że inni muszą się z tobą zgadzać. A o spodniach napisałem moje osobiste odczucie i też nie oczekuję od ciebie ze się ze mną zgodzisz. ( po tych pseudo szyderczych nawiasach wnioskuję że ironia przychodzi tobie do głowy tylko po głębszej refleksji bo edytujesz jednego posta już kilka razy a zawarłeś tam raptem pół sensownego zdania. Faktycznie może poproś Yano to nauczy cie precyzyjnego wyrażania swoich myśli, polecam też grę mastermind i rozwiązywanie krzyżówek) Edytowane 11 października 2016 przez mars75 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 Udalo mi sie kupic nastepna pare YEEZY BOOST 750. 350 euro, ale cena odsprzedazy bedzie +/- 1500 euro (6 tysiecy zlotych) Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 wiemy ile to jest 1500 euro Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 Dodam jeszcze, ze bylo jedynie 4200 par dostepnych na cala Europe, wiec bardzo malo. Cos pieknego. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 Dodam jeszcze, ze bylo jedynie 4200 par dostepnych na cala Europe, wiec bardzo malo. Cos pieknego. Ale z każdym postem tego typu rosną ci wlosy na jajkach, czy jesteś do tego stopnia pusty że musisz się tak dowartościowywać? Może powinieneś założyć osobny temat dotyczący twoich geszeftów? 1 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 mrok > reakcje na mroka 2 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 17 października 2016 Opublikowano 17 października 2016 Ale że wykupili tanie wersje po promocji i teraz nie masz już co odsprzedawać na żyda? Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Co tam robaczki? Dzisiaj odebralem od kuriera YEEZY BOOST 750's. Teraz kosztuja na ebayu +1000 euro :exact: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi