Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

17622309_10154159085922493_523569031_o.j

Ja lubie swoje njubalanse. <3

Nie znasz sie na modzie.  :lapka:

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 712,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

mam identyczne tylko z niebieskimi wstawkami, kozak obuwie. Teraz chciałbym szare z bordowym. 

Opublikowano

adidas-munchen-black-bb5296%5B5%5D.jpg

Piękne :3

Opublikowano

skepta akurat tez dobry

a adidaski bylyby klasik do(pipi)ane gdyby nie zloty napis

Opublikowano

czyli mojwe reeboczki najładniejsze,  a wy buty dla emerytów/maciusiów.

Zobacz Rewinskiego jaki smieszek. Nie smieszkuj, bo niedlugo tez bedziesz mial tyle.

Opublikowano

Zerknę na język dziś w domu, ale to są chyba klasyki 373, z tego co pacze na stronie.

Opublikowano

No wyjątkowo paskudne, styl wczesny mroku, pozny jerome

Opublikowano

Dzięki chłopaki, otworzyliście mi oczy. Zerknę w najki.

Opublikowano

Te czarne jeszcze znośne. Jak szukasz czegoś takiego sportowego, lekkiego i przewiewnego to Huarache od Nike może.

Opublikowano

Szukam czegoś wygodnego, bo miałem naderwane wiązadła krzyżowe w kolanie. Zerknę na te co podałeś.

Opublikowano

Wiedziałem ze te buty  są z zakłądki "rehabilitacyjne"

Opublikowano

No przecież do kościoła bym nie założył.

Opublikowano

Buty z boostem beda idealne, ale zaraz ''znawcy'' beda pisac, ze sa brzydkie i zrobione ze styropianu. 

Jesli chodzi o sneakersy, to jestescie pare lat wstecz. Nie wiem, moze nadal w Polsce jest moda na najki, trampki i inne balance? 

Opublikowano

mroku, nie wracaj do  Polski, seks z siostra nadal zakazany, niemodne buty będą twoim najmniejszym problemem :(

Opublikowano

Dlaczego wy mu jeszcze odpisujecie.

Opublikowano

Te Nike to raczej białe się lepiej prezentują, choć czarne też nie najgorsze. Na dużej stopie mogą słabo wyglądać.

Opublikowano

Przez wyjazd do Szwajcarii nie udalo mi sie zakupic ostatnich modeli Westa, ale w kwietniu wychodza nowe modele i musze je miec. Idealne na lato.. 

adidas-yeezy-boost-350-v2-white-cp9366-4

3EBF711100000578-4361736-Fun_with_her_da

Opublikowano

Dlaczego wy mu jeszcze odpisujecie.

Bo możemy :potter: