Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 712,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Świetnie będą się prezentować w miejskim autobusie.

Opublikowano

Szkoda, mogłyby być dobre do jazdy. Ale fanami adi racerów też nie jesteście, podczas gdy prowadzi się w nich wybornie.

Opublikowano

Mnie tam w każdych butach się dobrze prowadzi.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Szkoda, mogłyby być dobre do jazdy. Ale fanami adi racerów też nie jesteście, podczas gdy prowadzi się w nich wybornie.

Na tor mogłyby być , ale do codziennego użytku taki wsiurski design i to jeszcze za taka kasę ???
Opublikowano

do jazdy nadaja sie tylko jedne buty:

15c64f184b1b726de2ffe2a8e1b82a63.jpg

Opublikowano

No chyba jednak średnio się nadają, biorąc pod uwagę to jak skończył podczas jednej jazdy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupowałem buty do biegania, wysyłka z Belgii, szło kurierem UPS 3-4 dni chyba, platne z góry.

Opublikowano

Widziałem u kogos przepiekne czarne buty fila, z materiały coś w zamsz, z drobnymi  niebieskimi wstawkami, styl vansowaty, takie nienadmuchane.

Nigdzie nie mogę ich znalezc ;///

Opublikowano

obejrzałem juz wszystkie sklepy, aukcje, wpisywałem wszystko  w google grafika, czyli podróby ;/

Opublikowano

może ktoś miał  dziurę i  mama naszyła naszywkę z  napisem  fila

Opublikowano

Kup se Robek jakieś Nju Balanse, a nie.

Opublikowano

mam nju balanse i nigdy wiecej, w 2 miesiące roz(pipi)ały się totalnie, jeden but pękł na szwie wzdłuż śródstopia, drugim uderzyłem o pedał w rowerze i sie rozdał XD nigdy więcej tego goowna

Opublikowano

Kup se Robek jakieś Nju Balanse, a nie.

no ale ja nie szukam butów do noszenia, tylko miłości która spojrzała na mnie na przyjęciu  a ja pamiętam tlyko ze była brunetka ;/