Opublikowano 2 maja 20177 l Szkoda, mogłyby być dobre do jazdy. Ale fanami adi racerów też nie jesteście, podczas gdy prowadzi się w nich wybornie.
Opublikowano 2 maja 20177 l Mnie tam w każdych butach się dobrze prowadzi. Edytowane 2 maja 20177 l przez krupek
Opublikowano 2 maja 20177 l Szkoda, mogłyby być dobre do jazdy. Ale fanami adi racerów też nie jesteście, podczas gdy prowadzi się w nich wybornie.Na tor mogłyby być , ale do codziennego użytku taki wsiurski design i to jeszcze za taka kasę ???
Opublikowano 4 maja 20177 l No chyba jednak średnio się nadają, biorąc pod uwagę to jak skończył podczas jednej jazdy.
Opublikowano 17 maja 20177 l Kupowałem buty do biegania, wysyłka z Belgii, szło kurierem UPS 3-4 dni chyba, platne z góry.
Opublikowano 17 maja 20177 l Widziałem u kogos przepiekne czarne buty fila, z materiały coś w zamsz, z drobnymi niebieskimi wstawkami, styl vansowaty, takie nienadmuchane. Nigdzie nie mogę ich znalezc ;///
Opublikowano 17 maja 20177 l obejrzałem juz wszystkie sklepy, aukcje, wpisywałem wszystko w google grafika, czyli podróby ;/
Opublikowano 18 maja 20177 l mam nju balanse i nigdy wiecej, w 2 miesiące roz(pipi)ały się totalnie, jeden but pękł na szwie wzdłuż śródstopia, drugim uderzyłem o pedał w rowerze i sie rozdał XD nigdy więcej tego goowna
Opublikowano 18 maja 20177 l Kup se Robek jakieś Nju Balanse, a nie. no ale ja nie szukam butów do noszenia, tylko miłości która spojrzała na mnie na przyjęciu a ja pamiętam tlyko ze była brunetka ;/