Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 18.05.2017 o 10:49, Orzeł Gamingu napisał(a):

mam nju balanse i nigdy wiecej, w 2 miesiące roz(pipi)ały się totalnie, jeden but pękł na szwie wzdłuż śródstopia, drugim uderzyłem o pedał w rowerze i sie rozdał XD nigdy więcej tego goowna

To dziwne, bo te buty są zazwyczaj chwalone za trwałość. Może podróbę kupiłeś.

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 714,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

https://www.eastend.pl/

tutaj kupiłem wczesniej od nich też brałem vansy i conversy i było ok

Opublikowano

No to podróby raczej nie. Ja rok śmigałem w jednych i nawet nigdzie się nie zaczęły rozklejać, teraz ma drugie i też wydają się trwałe po 2 miesiącach noszenia.

Opublikowano

no ogólnie u mnie but to maksymalnie pół roku wytrzymuje, wychodze o 7 rano do pracy wracam po 20stej i te 13h but na nodze, w szczególności, że prace mam umiarkowanie mobilną, więc zdaję sobie sprawę, że szybciej dojeżdżam obuwie, ale nigdy w życiu but mi nie rozdarł  od uderzenia o cokolwiek.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Moje jeszcze się trzymają, ale pewnie za chwilę lądują do kosza. Za to Airmaxy praktycznie nie do zdarcia, z tym że noszę je ostatnio raz na dwa tygodnie.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Nareszcie nadszedl sezon, zeby zaczac nosic yeezys.

Tylko Adidas

21jvhhl.jpg

Opublikowano

Jak masz dużego lacza to te buty będą ch.ujowo wyglądać.

Opublikowano

AW4029_01_standard.jpg?sw=2000&sfrm=jpg

Nad takimi takimi się zastanawiam. Do tego śnieżnobiałe wysokiej jakości skarpetki stópki, jakieś szorty plus koszulka polo uwydatniające me cudowne muskuły, jakiś perfum na klatę i może jakaś świnka 3/10 się obejrzy za mną. Co myślicie?

Ewentualnie zx całe czerwone. Nie pamiętam kiedy ostatnio miałem czerwone buty i się trochę cykam.

Raz na nie patrzę i myślę no fajne, a za moment patrzę i nie no (pipi)owe i tak patrze i patrze i mysle i mysle...

Opublikowano

Albo Indonezji

Opublikowano

no jak zalozy biale stopki delikatnie wystajace z gory, to beda klasyczne, patriotyczne cichobiegi dla polskich Asasynow Zakonu Ortalionu.

Opublikowano

Będą miały barwy biały-czerwony-biały zupełnie jak koszulki mojego ulubionego piłkarskiego klubu Ajaxu Amsterdam :obama: No teraz to mi daliście do myślenia, jutro grają mecz o mistrza świata, więc może gdzieś się przejadę je przymierzyć or somfin

Opublikowano

polo, białe skiety, te buty to jeszcze czapka wpier.dolka i kołczan prawilności i można iść na żużel

Opublikowano

Jak będziesz bajerował jakąś świnie,to rzeknij do niej : daj mi swój numer telefonu bo muszę wypier.dalać efekt murowany.