Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nigdy nie zrozumiem tej mody na noszenie ohydnych skarpet zamiast przepięknych śnieżnobiałych ledwo wystających z butów stópek porządnej firmy

pewno jakiś kolejny chory lewacki wymysł jak ta cała tolerancja do czarnych czy jedzenie ze śmietnika

Opublikowano

Następnym razem specjalnie dla ciebie założę odpowiednie skarpety do zdjęcia Kuba.

Opublikowano

Musimy przedyskutować dokładnie kolory. Wolałbym uniknąć sytuacji, jaką miałeś z Ukjo. :v

Opublikowano

Adidas już od jakiegoś czasu robi lepsze buty niż Nike, który stoi w miejscu, ale też już kilka fajniejszych modeli niż ze fluxy mają.

Opublikowano

Jakościowo to już od dawna adidas przebija nike, nawet w przypadku zwykłych szmaciaków w typie zxów. Z modelami też racja, poza tysiącem kombinacji np. 90 czy innych runnerów z lat 80/90 z każdą nowa technologią typu lunar flyknit itd to nie widziałem ostatnio nowego i dobrze wyglądającego buta, a adidas np wypuszcza takie iniki, które mimo że są też połączeniem nowinek z retro stylem to imo wyglądają naprawdę dobrze. 

Opublikowano

Jakość Nike rzeczywiście leci w dół, ale jak mam od trzech lat Nike Air Oddysey to nie przypominam sobie żebym kiedyś miał buty, które tak długo fason trzymały. Jedynie niektóre elementy wyblakły zdeczka, ale na mój gust to nawet lepiej jak są jaśniejsze.

Gość _Be_
Opublikowano

nigdy nie zrozumiem tej mody na noszenie ohydnych skarpet zamiast przepięknych śnieżnobiałych ledwo wystających z butów stópek porządnej firmy

ja nie rozumiem jak mozna nosić białe skarpety przecież to wiocha 

Ogarnijcie sobie jakieś ZX Flux, a nie szmaciaki rosz rany, czy wygodne, ale wyglądające jak ku.psko NB

Akurat w Fluxach chodzi pół kraju więc troche słabo.