Opublikowano 18 czerwca 20177 l dlaczego nie sznurujesz obuwia? Dlatego, ze od dluzszego czasu jest moda na noszenie w ten sposob sneakersow.
Opublikowano 18 czerwca 20177 l Mroku drogie te buty ale brzydkie strasznie. Czarnuch Cię dobrze zmurzynował, że się nimi jarasz.
Opublikowano 18 czerwca 20177 l dlaczego nie sznurujesz obuwia? Dlatego, ze od dluzszego czasu jest moda na noszenie w ten sposob sneakersow. a no chyba, że tak.
Opublikowano 18 czerwca 20177 l Polecam, wygodne, klasyczne, kosztują normalne pieniądze i można zasznurować o (pipi)a
Opublikowano 19 czerwca 20177 l dlaczego nie sznurujesz obuwia? Dlatego, ze od dluzszego czasu jest moda na noszenie w ten sposob sneakersow. czyli ze brakuje ci generalnie kawalka mozgu zeby poradzic sobie z tym co mowia inni, i nosic bezpiecznie obuwie? generalnie fajnie ze stac twoich rodzicow na drogie buty, ale wydaje mi sie, ze za 10 lat to ty w psychiatryku od tych kompleksow wyladujesz, not hatin, just sayin'. Edytowane 19 czerwca 20177 l przez Najtmer
Opublikowano 19 czerwca 20177 l BO JEST MODA o rany julek, dawno temu nie słyszałem tego tekstu chyba od podstawówki
Opublikowano 19 czerwca 20177 l ja nie sznuruję, bo mi się nie chce - sznuróweczki prawilnie w środku buta i jazda
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Co sądzicie o tym sprzedawcy? http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=39428891&order=m 100% pozytywów z 276 ocen. Ma jedne laczki co by mnie interesowały i cena niska w stosunku do sklepu adidasa i dlatego się trochę cykam. Może i dobre podróby, a kupujący to lemingi nie mają o tym pojęcia. Jak myślicie?
Opublikowano 21 czerwca 20177 l dlaczego nie sznurujesz obuwia? Może ma problem ze schylaniem się. Edytowane 21 czerwca 20177 l przez Butt
Opublikowano 23 czerwca 20177 l na asos.com clarksy desert bootsy za 55 funtów, niestety nie w moim rozmiarze, ale może wam się poszczęści.
Opublikowano 24 czerwca 20177 l Tak? Ale to nie na asosie, nie w tej promocji. 100 funtów to trochę dużo.
Opublikowano 24 czerwca 20177 l Na tv mi ciezko bedzie wydać te około 8 klocka. Za rok moze mniej a tu buty po 4 kafle? Kogos poyebalo? Komu mam wyrbac w ryj, przeciez to nie sie nie godzi. Ja pytrole. Umieraja z glodu a ten nawet ni umi wiązać butow bo modne a pozniej tyl wewnetrznej czesci buta zdarty. Musieliby mi doplacic z pol milioba we frankach zebym w ogole chcial je wziac do reki, nie wspominajac o wyjsciu w nich. Dostalem eboli przez ten temat.
Opublikowano 24 czerwca 20177 l Nie mialem juz takiego farta jak ostatnimi czasami i nie udalo mi sie tym razem zakupic yeezys. Bylo 27000 par dostepnych na stronie Adidasa, ale to nadal za malo. Jeszcze jedna strona zostala, ale nikt nie wie o ktorej godzinie beda dostepne do zakupu. Oczywiscie zamowienie ze stanow wiaze sie z dodatkowymi oplatami. Bede musial miec okolo 1300zl na karcie. Jak nie uda mi sie kupic, to najprawdopodobniej odkupie od kogos innego za 1600-2000zl.
Opublikowano 27 czerwca 20177 l W 2 sekundy przeciągniąłem fotke do google grafika i odpowiedź to adidas zx8000 alpha. Wspaniały jest ten ficzer, polecam.
Opublikowano 14 lipca 20177 l Na stronie adidasa nadal wyprzedaż i dodali kod z dodatkowym -20%. Wziąłem tubulary po przecenie 70% także sztosik.
Opublikowano 14 lipca 20177 l Nie widzę żadnej wyprzedaży, dasz linka? Tylko wzmianka o kodzie -20% ok widze, że są jakies przecenione modele, nvm