Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

dlaczego nie sznurujesz obuwia?

Dlatego, ze od dluzszego czasu jest moda na noszenie w ten sposob sneakersow. 

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 712,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Ktoś może podbiec i je podpalić :/

Opublikowano

Mroku drogie te buty ale brzydkie strasznie. Czarnuch Cię dobrze zmurzynował, że się nimi jarasz.

Opublikowano

a no chyba, że tak.

Opublikowano

pol_pl_ADIDAS-NEO-PACE-VS-AW4591--489_4.

Polecam, wygodne, klasyczne, kosztują normalne pieniądze i można zasznurować

o (pipi)a :pawel:

Opublikowano

czyli ze brakuje ci generalnie kawalka mozgu zeby poradzic sobie z tym co mowia inni, i nosic bezpiecznie obuwie? 

generalnie fajnie ze stac twoich rodzicow na drogie buty, ale wydaje mi sie, ze za 10 lat to ty w psychiatryku od tych kompleksow wyladujesz, not hatin, just sayin'.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

BO JEST MODA 

o rany julek, dawno temu nie słyszałem tego tekstu

chyba od podstawówki

Opublikowano

ja nie sznuruję, bo mi się nie chce - sznuróweczki prawilnie w środku buta i jazda

Opublikowano

Mnie to denerwuje w śródstopie, nie umiałbym tak.

Opublikowano

Może ma problem ze schylaniem się.

Edytowane przez Butt

Opublikowano

Oryginały, bierz kilka par.

XDDD

Opublikowano

Tak zrobię.

XDD

Opublikowano

na asos.com clarksy desert bootsy za 55 funtów, niestety nie w moim rozmiarze, ale może wam się poszczęści.

Opublikowano

Clarks solidna marka i nawet kajakarskie rozmiary robią.

Opublikowano

Tak? Ale to nie na asosie, nie w tej promocji. 100 funtów to trochę dużo.

Opublikowano

Na tv mi ciezko bedzie wydać te około 8 klocka. Za rok moze mniej a tu buty po 4 kafle? Kogos poyebalo? Komu mam wyrbac w ryj, przeciez to nie sie nie godzi. Ja pytrole. Umieraja z glodu a ten nawet ni umi wiązać butow bo modne a pozniej tyl wewnetrznej czesci buta zdarty. Musieliby mi doplacic z pol milioba we frankach zebym w ogole chcial je wziac do reki, nie wspominajac o wyjsciu w nich. Dostalem eboli przez ten temat.

Opublikowano

Nie mialem juz takiego farta jak ostatnimi czasami i nie udalo mi sie tym razem zakupic yeezys. Bylo 27000 par dostepnych na stronie Adidasa, ale to nadal za malo. 

Jeszcze jedna strona zostala, ale nikt nie wie o ktorej godzinie beda dostepne do zakupu. Oczywiscie zamowienie ze stanow wiaze sie z dodatkowymi oplatami. Bede musial miec okolo 1300zl na karcie. Jak nie uda mi sie kupic, to najprawdopodobniej odkupie od kogos innego za 1600-2000zl. 

Opublikowano

W 2 sekundy przeciągniąłem fotke do google grafika i odpowiedź to adidas zx8000 alpha. Wspaniały jest ten ficzer, polecam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na stronie adidasa nadal wyprzedaż i dodali kod z dodatkowym -20%. Wziąłem tubulary po przecenie 70% także sztosik.

S80106_01_standard.jpg?sw=500&sfrm=jpg

Opublikowano

Nie widzę żadnej wyprzedaży, dasz linka? Tylko wzmianka o kodzie -20%

ok widze, że są jakies przecenione modele, nvm