Opublikowano 12 kwietnia 20186 l Są nawet w modzie fanów Zenka Martyniuka. W końcu to jedne z najpopularniejszych laczków.
Opublikowano 12 kwietnia 20186 l 11 godzin temu, Qvstra napisał: poyebalo sklepy z cenami za vansy - 340zl za je,bane oldskoole to przesada. 3 lata temu kupowalem oldskool black/black w tym samym sklepie za 120zl po rabacie dla uczniow. 340zl to moge dac za jakies adidasy originals, a nie (pipi) za to moim zdaniem cała ta branża obuwnicza jest spie,rdolona i od jakiś 2-3 lat kupuję podróby na allegro za 1/3 ceny, wolę kupić 3 podróby niż jedną oryginalną parę 340pln za szmaciane trampki xdddd Edytowane 12 kwietnia 20186 l przez szejdj
Opublikowano 12 kwietnia 20186 l 12 godzin temu, Qvstra napisał: poyebalo sklepy z cenami za vansy - 340zl za je,bane oldskoole to przesada. 3 lata temu kupowalem oldskool black/black w tym samym sklepie za 120zl po rabacie dla uczniow. 340zl to moge dac za jakies adidasy originals, a nie (pipi) za to To wszystko przez te je.bane tumblr girls, ja teraz kupuje vansy tylko jak sie zmienia kolekcja. Ostatnio na supersklepie kupiłem Autentiki Ultracush Lite za 160zł z wysyłką, a jakie skur,wesyny wygodne i lekkie (inna podeszwa). Polecam.
Opublikowano 12 kwietnia 20186 l ja i tak mam słabo, bo mam rozmiar 44-44,5 więc najpopularniejszy, na żadnych wyprzedażach nie do dostania
Opublikowano 12 kwietnia 20186 l Tutaj moje Yoiji Yamamoto Y3 [/img] A tutaj Givenchy tylko czekam na maila ze sklepu, bo nie ma mojego numeru. Ciezko je dostac teraz. Edytowane 12 kwietnia 20186 l przez Jerome
Opublikowano 12 kwietnia 20186 l 5 minut temu, Jerome napisał: Tutaj moje Yoiji Yamamoto Y3 [/img] A tutaj Givenchy tylko czekam na maila ze sklepu, bo nie ma mojego numeru. Ciezko je dostac teraz. widać je na twoim instagramie od 3 lat ciagle je masz na nogach, kup se jakies na zmiane
Opublikowano 12 kwietnia 20186 l Gdybym wrzucal zdjecia na insta 3 lata temu... To moje ulubione buty, dlatego je tutaj dalem. Przeciez nie bede wszystkiego wrzucal co sobie kupilem w czasie bana tutaj. Zaczne na swiezo gdy cos kupie to sie tutaj pojawi, a na czasie zamierzam powiekszyc garderobe takze cos zapodam tutaj oczywiscie.
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l Bardzo chętnie zobaczymy. Wrzucaj w ratach, po kilka sztuk. Mroku już wrzucił swoje 4 pary i temat się wyczerpał.
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l Godzinę temu, Maus napisał: Bardzo chętnie zobaczymy. Wrzucaj w ratach, po kilka sztuk. Mroku już wrzucił swoje 4 pary i temat się wyczerpał. Nie udzielam sie juz w tym temacie. Siedze na innych zagranicznych forach. Tutaj wchodze, zeby sie posmiac z waszych zakupow
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l W zasadzie lucek wystarczy teaz flamastrem kotwiczkę zrobić. Albo POLSKA 100
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l Dlatego je kupiłem, bo są patriotyczne i przypominają mi o ojczyźnie i polskim chlebie na wygnaniu!
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l @Lucek Trzeba bylo kupic EQT z boostem. Akurat jest promocja na endclothing za 105 euro z 205. https://www.endclothing.com/eu/adidas-eqt-support-93-17-gtx-db1444.html Mam chyba ponad 30 sklepow zapisanych i co jakis czas kontroluje. W czerwcu bedzie o wiele wiecej przecen ciekawych ubran i obuwia. Edytowane 13 kwietnia 20186 l przez Mroku
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l 4 godziny temu, Mroku napisał: @Lucek Trzeba bylo kupic EQT z boostem. Akurat jest promocja na endclothing za 105 euro z 205. https://www.endclothing.com/eu/adidas-eqt-support-93-17-gtx-db1444.html Mam chyba ponad 30 sklepow zapisanych i co jakis czas kontroluje. W czerwcu bedzie o wiele wiecej przecen ciekawych ubran i obuwia. Fajne buciorki. Czy mógłbyś podać tę listę sklepów, które śledzisz? Byłbym wdzięczny i chętnie skorzystał z przecen