Opublikowano 17 maja 20186 l 2 godziny temu, Blaise napisał: Busenitzy są ładne, Rozi za h.uja nie ma gustu ( choć Muncheny są śliczne). Qvstra, rzuć okiem jeszcze na Samby, Gazelle, Hamburgi ew. Speziale. Sam miałem Busenitzy, ale nie takie, tylko takie: Więc tri chuje w bok ode mnie. Tamte są brzydkie.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Te czerwone dżejsy to dobry krok w kierunku kariery b-boya kręcącego się na kartonie. K1Xy w sumie spoko, ale nie dla delfina.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Buty z tym pojemniczkiem na powietrze modne były 30 lat temu, mialem takie świeciły jeszcze jak się chodziło
Opublikowano 12 czerwca 20186 l No, w podstawówce się zdejmowało i ludzie przyciskali. Jak były miękkie i najlepiej przezroczyste, wtedy buty dostawały atest klasowej elity. A po kilku miesiącach jeden pękał i but pierdział przy każdym kroku.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l przecież to są buty do biegania, nie można w nich ot tak sobie chodzić.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l W dniu 11.06.2018 o 15:18, froncz piotrewski napisał: bardzo ładne co to za model i za ile? MRL247N3, 350zł
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Ja po długich poszukiwaniach w końcu zdecydowałem się na Hugo Boss’a model Racing Low Zobacz ofertę: HUGO BOSS SNEAKERSY MĘSKIE RACING R.40 WHB370 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7262029788
Opublikowano 26 czerwca 20186 l Całkiem zabawne, ale to przykład polskiego handlarza z lat 90', którego zniszczyła globalizacja i galerie. Wszystko poszło do przodu, a on został w latach 90'.