Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten z tylu tak zapracowany, ze az ledwo sie na nogach trzymal. Ale stylowa twoja widze, wiec nic tu po mnie.

Opublikowano
23 godziny temu, _Be_ napisał:

cs9mBM1h.jpg

Pozdrawiam :lapka:

Buty pomijam, ale to sa Twoje giry? Wygladaja jakbys w ogole nie mial kostek. Radzilbym makra ogarnac i na silke pochodzic, bo to mi przypomina siostre kopciuszka, ktora probuje wcisnac zbyt gruba stope w za maly pantofelek xD

No chyba, ze masz "chorom tarczyce" to ok :) 

Opublikowano
15 godzin temu, YETI napisał:

Jak mowa o tym gościu z tyłu, kiedyś leciał o nim jakiś program. Tak naprawdę jest chory, a cały świat wziął go za pijanego ruska.

Niestety ale tak to było widać, a faktycznie jest jak piszesz.

Opublikowano

Mozliwe. W tym wypadku wstaw sobie jakiegokolwiek na(pipi)anego mieszkania zblechatowa i bedzie yeti.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

New Balance - rozmiar.

Model mrl996

Wymierzyłem stopę na 27.5, brać zatem na taką wkładkę, czy na 28cm? Nie chcę zamówić za ciasnych ;]

A podobne modelowo miałem reeboki i nosiłem 44 czyli 28 cm.

Opublikowano (edytowane)

No bierz taki rozmiar w cm, jaki masz sprawdzony. Centymetr to centymetr, niezależnie od marki. Jak chcesz być pewny to idź gdzieś przymierz jakieś NB w takim rozmiarze, masz bezproblemowy rozmiar stopy przecież. 

Edytowane przez krupek
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Na jesień wjechały buty Kyle'a Reese'a :banderas:

Zobacz obraz źródłowy

Edytowane przez Rozi