Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Ten z tylu tak zapracowany, ze az ledwo sie na nogach trzymal. Ale stylowa twoja widze, wiec nic tu po mnie.
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Jak mowa o tym gościu z tyłu, kiedyś leciał o nim jakiś program. Tak naprawdę jest chory, a cały świat wziął go za pijanego ruska. Edytowane 24 sierpnia 20186 l przez YETI
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l 23 godziny temu, _Be_ napisał: Pozdrawiam Buty pomijam, ale to sa Twoje giry? Wygladaja jakbys w ogole nie mial kostek. Radzilbym makra ogarnac i na silke pochodzic, bo to mi przypomina siostre kopciuszka, ktora probuje wcisnac zbyt gruba stope w za maly pantofelek xD No chyba, ze masz "chorom tarczyce" to ok
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Godzinę temu, maciucha napisał: ale od kiedy od siłowni rosną kostki u nóg? od momentu kiedy masz "chrom tarczycę"
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l 15 godzin temu, YETI napisał: Jak mowa o tym gościu z tyłu, kiedyś leciał o nim jakiś program. Tak naprawdę jest chory, a cały świat wziął go za pijanego ruska. Niestety ale tak to było widać, a faktycznie jest jak piszesz.
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l Mozliwe. W tym wypadku wstaw sobie jakiegokolwiek na(pipi)anego mieszkania zblechatowa i bedzie yeti.jpg
Opublikowano 6 września 20186 l New Balance - rozmiar. Model mrl996 Wymierzyłem stopę na 27.5, brać zatem na taką wkładkę, czy na 28cm? Nie chcę zamówić za ciasnych ;] A podobne modelowo miałem reeboki i nosiłem 44 czyli 28 cm.
Opublikowano 6 września 20186 l Okej, no w każdym razie miałem 28 cm w Reebok, a normalnie 27.5 noszę (nike free costam)
Opublikowano 7 września 20186 l No bierz taki rozmiar w cm, jaki masz sprawdzony. Centymetr to centymetr, niezależnie od marki. Jak chcesz być pewny to idź gdzieś przymierz jakieś NB w takim rozmiarze, masz bezproblemowy rozmiar stopy przecież. Edytowane 7 września 20186 l przez krupek
Opublikowano 24 września 20186 l Na jesień wjechały buty Kyle'a Reese'a Edytowane 25 września 20186 l przez Rozi
Opublikowano 27 września 20186 l to je Lasocki? podobne w CCC kupiłem kiedyś, ze 3 zimy w nich przebiegałem
Opublikowano 27 września 20186 l Levis, model Fowler. To zdjęcie trochę kłamie, moje są bardziej brązowe.