Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o, mam te brazowe najkacze z pierwszego blantmaniego spojlera.

bardzo sobie je chwale, ale glownie do dresiku ze zwezana nogawka, bo narzucic na to szerokie jeansy to az mnie susiak boli.

Opublikowano

Ja mam tak

Dwie pary do biegania

Jedne lekko sportowe biale do kosciola i na dziewczyny

Lakerki na wydarzenia specjalne

Zamszowe eleganckie

Bardzo cieple na mrozne dni

Klapki biale z decathlonu na basen

Klapki biale everlasta do swirowania na plazy

Buty jak ze smietnika na rozne ryby i inne zajecia niewymagajace doskonalego szalowego looko

Pozdrawiam tak trzeba zyc, szafa pelna jak jakis je,bany jay zi

Biale sie szybko brudza? Chyba jak sie po polu w nich chodzi. 

No i slabo swiadczy takie stwierdzenie o doroslym facecie ze kupuje ciemne buty zeby moc chodzic w uje,banych butach

Opublikowano

Big Star chyba wychodzą taniej, a jakość nienajgorsza. Obczaj firmy znane z robienia spodni jeansowych - często mają linie obuwia, z trampkami w niezłych cenach. Converse ma właściwie monopol na trampki, więc żadna inna firma nawet nie próbuje konkurować i często ich produkty drzemią gdzieś na tyłach stron w dobrych cenach. 

• Plusik 1
Opublikowano
Godzinę temu, Rozi napisał:

Chodziłeś w zimę w szmacianych butach?

w Polsce od dawna nie ma prawdziwych zim, snieg w Gdyni byl chyba 3 dni, a tak to p(pipi)lem w vansach caly czas. Kupilem buty zimowe z 5 lat temu i dalej wygladaja jak nowe bo je ubieram kilka razy na sezon xd

Opublikowano

Ostatnie kilka zim chodzilem w vansach i krotkich skarpetkach, ewentualnie zakladalem jordany 1 mid  jak spadl snieg. w zeszlym roku w koncu kupilem zimowe buty i skarpety do polowy lydki i teraz zastanawiam sie dlaczego tak dlugo zwlekalem z zakupem. W koncu zima podczas ktorej chorowalem tylko raz, a nie jak wczesniej srednio dwa razy w miesiacu.

• Haha 1
Opublikowano

poludnie kraju to juz prawie Jakuck.

ja sobie popylalem sporo w catterpillarkach jak bylo zimniej i mokro. kupilem gdzies w jakims outlecie, cos strasznie w nich nie banglalo, zagiecie na palcach obcieralo max, dalem do rozbicia szewcowi i juz sa calkiem si do noszenia:)

Opublikowano

Szmaciaki GOTY. W 2017 na lato za fajne pieniądze brałem między innymi te, a wczoraj je wyprałem i nadal jak nóweczki. Szmaciaki posiadają dużą zaletę, że prawie w ogóle nie widać po nich śladów noszenia.

P6.jpg

@sprite Masz je jeszcze? :usmiech: